З Парижа в Житомир: прикордонницю, яка демонструвала у соцмережах свій відпочинок за кордоном, перевели у житомирський загін

З Парижа в Житомир: прикордонницю,  яка демонструвала у соцмережах свій відпочинок за кордоном, перевели у житомирський загін

Пресофіцерку Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Іванну Плантовську, яка демонструвала у соцмережах свій відпочинок за кордоном, перевели у житомирський загін на посаду не пов'язану із комунікацією.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Зазначено, що раніше Плантовська – пресофіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби – викликала загальне обурення серед аудиторії, коли виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, вочевидь, зустрічала Новий рік.

Також, окрім Франції, у соціальних мережах речниця хизувалась й іншими світлинами з різноманітних курортів. Користувачі та журналісти зауважили, що на зарплатню у ДПСУ прикордонниця не змогла б так часто відпочивати на курортах високого рівня.

Відео дня

“Соцмережі почали пов’язувати Плантовську із її начальником Сергієм Мулом. Зокрема, у соцільних мережах зазначали, що у Мула проводили обшуки співробітники НАБУ та ДБР та виявили мільйони доларів на рахунках та нерухомість за кордоном”, – пишуть ЗМІ.

За даними “УП”, які посилаються на свої поінформовані джерела, Плантовську перевели на посаду “не пов’язану із комунікаціними напрямами”.

  • Пресофіцерка південного регіонального управління Державної прикордонної служби Іванна Плантовська на своїй сторінці у соцмережі опублікувала світлини з відпочинку у столиці Франції. Такий вчинок викликав обурення частини українців, тож у ДПСУ запевнили, що ухвалять відповідні рішення.
  • Начальника управління патрульної поліції у Львівській області Романа Пилипенка відсторонили від виконання службових обов’язків через те, що ймовірно подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові, що є пішохідною зоною. Наразі призначено службове розслідування.

Джерело: Букви

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (44)
  • Ірина Пятниця

    Причом  ут вона! Замилюють очі і мозок за генерала який крав і давав їй на все те!
  • Виктор Остапчук

    В нас в Житомирі є другі заклади недалеко авто учкомбінату , під номером 4 і 8 , здогадались там їй місце.
  • Катерина Прокопчук

    А навіщо це чмо у нас в Житомирі?
  • Анатолій Лех

    Хлопці.воюють.а.шалави.гуляють

keyboard_arrow_up