Волонтери Санофі посадили 40 дерев та кущів біля лікарень у Житомирі

Волонтери Санофі посадили 40 дерев та кущів біля лікарень у Житомирі

Співробітники Санофі в Україні висадили 40 дерев та кущів біля лікувальних закладів у Житомирі разом з медичним персоналом.

Екоініціатива компанії стала продовженням спортивної: «Дерево – за кожен кілометр» – з таким гаслом бігова команда Санофі уже другий рік поспіль взяла участь у Wizz Air Kyiv City Marathon. Цього року співробітники компанії та їхні діти здолали 500 км. Проте рекордна кількість лікарень у різних містах України проявили бажання стати учасниками проєкту цієї осені. Тож в цілому волонтери із Санофі в Україні висадили аж 1000 дерев.

«Санофі в Україні всебічно підтримує ідеї та пропозиції своїх співробітників щодо реалізації соціальних та екологічних ініціатив. Адже наша мета полягає в тому, щоб не обмежуватися наданням якісних медичних рішень для пацієнтів, а й покращувати умови, де вони отримують лікування, зменшувати наш екологічний слід та своїми діями зміцнювати екокультуру», – зазначив директор компанії Гієм Граньє. «Я радий, що до проекту долучилося ще більше колег та закладів, територію яких ми озеленили». – додав він.

Відео дня

Зелені насадження очищують повітря від вуглекислого газу і, зважаючи на темпи забруднення ним повітря, кількість парків та лісів потрібно постійно збільшувати. Проте, згідно з інформацією Світового банку, частка нелегальної вирубки лісів складає 30%, й кожного року у всьому світі нелегально зрізається дерев на суму 23 млрд доларів. Для України ця проблема є надзвичайно гострою, адже за останні 25 років кількість вирубаного лісу в Україні зросла на 75%.

Стереотипно українські міста вважають зеленими, але це далеко не так. У містах України зелені насадження складають близько 38% міських територій, але доступними для жителів є лише 13,4% зелених територій. Тобто на одного мешканця в середньому припадає біля 16 м² зелених насаджень. За міжнародними нормами цей показник має бути не меншим за 20 м². 

Окрім ініціативи з висадки дерев, Санофі запровадила «зелений» офіс з метою відповідального споживання ресурсів, а для зменшення вуглецевого сліду, компанія реалізовує програму екологічного водіння серед співробітників й вже досягла значного скорочення споживання палива, а відповідно – і токсичних викидів СО2.

Про Санофі

Зобов’язання Санофі – надавати підтримку людям, які мають проблеми зі здоров’ям. Ми є глобальною біофармацевтичною компанією, для якої здоров’я людей – ключовий пріоритет. Ми запобігаємо хворобам за допомогою вакцин, пропонуємо інноваційні рішення для боротьби з болем та полегшення страждань. Ми завжди поруч з пацієнтами, які мають рідкісні захворювання, та з мільйонами тих, хто живе з хронічними недугами.

Завдяки зусиллям 100 000 співробітників у 100 країнах Санофі перетворює наукові інновації на терапевтичні рішення в усьому світі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up