В Житомире прошел вечер-встреча "Неспокойные сердца"

В Житомире прошел вечер-встреча "Неспокойные сердца"
5 октября в Доме офицеров состоялся праздничный вечер-встреча руководства города и области с активом организаций ветеранов.

 Виновников торжества поздравили  Рыжук, Запаловский и Дебой. 

Политики поблагодарили ветеранов за патриотичное воспитание молодежи, за общественну сознательнось, опыт и важный вклад в развитие нашей страны и города.

Ветеранам желали много здоровья, сил и вдохновения. Активным участникам совета ветеранов вручили Особые грамоты, благодарности и подарки.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:15 Податківці Житомирщини інформують: хто звільняється від мінімального податкового зобов'язання 13:24 Стратегію ухвалено! Одразу – до виконання! 12:03 Закон про мобілізацію: як працюватимуть сервісні центри МВС з 18 травня 11:00 Грантова програма Per Forma для реалізації мистецьких проєктів: можна отримати від 1000 до 7000 євро Від читача 16:41 Приєднуйтеся до ініціативи «BRAMA» та станьте частиною кіберполіції. 10:01 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 09:46 У Житомирі відбувся захід, на якому обговорювали, яке майбутнє чекає на освіту в Україні 09:00 18 травня: яке сьогодні свято, прикмети і прогноз погоди 16:47 Міжмуніципальна співпраця розпочинається зі спартакіади 16:18 Бердичівські поліцейські оголосили про підозри трьом причетним до крадіжок 16:13 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня, - нардеп 16:00 На Житомирщині 19-річний киянин зґвалтував неповнолітню дівчинку 15:41 Старт сезону – із матчу за суперкубок! 15:40 Увага військовозобов’язаним! Відзавтра оновити дані можна буде у ЦНАПах 15:20 На Житомирщині буде сухо і тепло - погода на вихідні 15:00 Народженим у День вишиванки маленьким житомирянам подарували сорочки, вишиті лікарками власноруч 14:40 Військовозобов’язані працівники ПЕК та ІТ будуть бронюватися без обмежень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up