У Житомирі євромайданівці намагаються завадити мітингу проти підвищення тарифів. Фото

У Житомирі євромайданівці намагаються завадити мітингу проти підвищення тарифів. Фото
Попри заборону суду комуністи збираються проводити акцію в Житомирі.

У четвер, 19-го березня, представники місцевого осередку КПУ близько 9.30 з плакатами прийшли на площу Корольова для проведення раніше анонсованої акції.

Комуністів біля пам’ятника Корольову «зустрічали» активісти та міліція. Зараз точаться суперечки, активісти намагаються вигнати представників Компартії з майдану, міліція слідкує за порядком та просить найбільш запеклих сперечальників заспокоїтися.

Депутат Житомирської міської ради від КПУ Зінаїда Стрякіна каже, що про рішення суду щодо заборони проведення акції вони не знали.

Відео дня

Ввечері 18 березня Житомирський окружний адміністративний суд заборонив міськкому КПУ проводити 19 березня з 10.00 до 13.00 акцію на майдані Корольова.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Анонім

    у меня сложилось такое впечатление (это чисто мое субъективное мнение), что евромайданы, автомайданы и т. д. это такие ручные (карманные) организации на службе определенных лиц (нынешней власти), выполняющие определенные поручения (типа титушек). потому-что по другому этот маразм назвать нельзя.
  • Анонім

    кстати, а почему же евромайдан не митингует против повышения цен на коммуналку? или же им все равно, что это фактически загонит средний класс населения украины в нищету? я всей душой и делом поддерживала евромайдан, но сейчас возникают сомнения насчет их ориентированности на благополучие народа.
  • Анонім

    Я думал что у нас Украина демакратическая страна каждый имеет голос, а тут получается на оборот как при комунистах не давали голоса то чем этим мы лучше комунистов!!!!!!
  • Анонім

    Абсурд... ! евромайдан блокируєт призывы к бесплатной учебе и протесту к повышениям за комуналку! а за кого тогда евромайдан???? господа, Вы отстаиваете людей или вЛАСТЬ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 У квітня на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада 12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up