У центрі Житомира у сміттєвій урні знайшли вибуховий пакет. Відео. Фото

У центрі Житомира у сміттєвій урні знайшли вибуховий пакет. Відео. Фото
У четвер, 23-го жовтня, на площі Корольова, біля будівлі Житомирської облдержадміністрації у сміттєвій урні був знайдений звукошумовой вибуховий пакет.

За словами начальника Житомирського міськвідділу міліції Володимира Остапчука, до чергової частини надійшло повідомлення про підозрілий предмет.

«На чергову частину міськвідділу надійшло повідомлення, що біля облдержадміністрації у сміттєвому баку виявлено предмет, схожий на вибуховий пакет. Виїхали, оглянули вибухотехніки. Це звукошумовой вибуховий пакет. Зараз він вилучається і буде доставлений у міськвідділ. Проводитимуться заходи щодо встановлення особи, яка викинула даний предмет», - розповів Володимир Остапчук.

Начальник міськвідділу каже, що такі повідомлення надходять нечасто, і правоохоронці готові швидко реагувати на них.

Відео дня

Previous Next

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Сергеевич Кирилл

    И такое в урне тоже можно найти)))

    Игорь Король reply Сергеевич Кирилл

    ахахахах,...ржака :) прикинь идешь такой и здесь такой Развадовский вылазит с мусорки, я бы плакал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 Депутат парламенту Естонія Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up