У центрі Житомира пікетують "Шарікаву": на місце події прибула поліція

У центрі Житомира пікетують "Шарікаву": на місце події прибула поліція

На вітрині видно напис червоною фарбою: "Бойкот ватнікам".

Фото з місця подій опублікував у Фейсбуці житомирянин Олексій Проноза.

"Чергова заказуха конкурентів чи конкретні претензії та вимоги від "громадян у балаклавах" до "Шарікави"?

А як вважаєте ви, шановні житомиряни?

Відео дня

Фото зроблені щойно. На місце інциденту прибуло кілька патрульних авто".

Як стало відомо редакції "20 хвилин", пікетувальники - представники праворадикальної організації С14, які сьогодні були присутні на засіданні Корольовського суду Житомира, на якому розглядали справу блогера Василя Муравицького, де влаштували бійку.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (10)
  • Serhij Yakimenko

    Хлопці роблять важливу справу. Нехай власник бізнесу пояснить, чому так сталося і попросить вибачення у громади Житомира і всього українського народу.  А поки цього не сталося, то такі акції будуть траплятися регулярно.

    Андрей Бойко reply Serhij Yakimenko

    Що ти несеш ? по перше https://www.zhitomir.info/news_177168.html.
    по друге хто дав їм право простягати свої лапи до підприємця

  • Катрін Гетьман

    Дебіли, хочете пікетувати на Донбас.... В АТО,....
  • Mihail Vlasiuk

    Кому она уже мешает?? Почему у нас такой тупой народ???????
  • Сергей Гаврилко

    Я вот читаю коменты и удивляюсь многим. Был большой шум по карте Украины без Крыма на сайте этой лавки. .Хозяева от своего сайта открестились, а потом его закрыли. А народ как был темным так и остался.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up