У місті продовжують видавати «Картку житомирянина»

У місті продовжують видавати «Картку житомирянина»

Керівництво «Ощадбанку» у Житомирі повідомило про готовність довогоочікуваних карток для тих людей, котрі попередньо зверталися стосовно її оформлення.

Нагадуємо, що «Картка житомирянина» - універсальна банківська картка, що видає один із державних банків України – «Ощадбанк». За її допомогою можна отримати повний пакет банківських та міських послуг, а першою іновацією такого проєкту стане реалізація  пільгового проїзду в громадському транспорті.

До речі, послугою безкоштовної видачі «Картки житомирянина» можуть скористатися пільгові категорії населення, а саме: 

  • Учасники бойових дій;

    <

    Відео дня
    /li>
  • Особи з інвалідністю I і ІІ групи;

  • Діти з інвалідністю;

  • Особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1;

  • Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, які належать до категорії 2;

  • Пенсіонери за віком;

  • Військовослужбовці з інвалідністю внаслідок бойових дій, учасники бойових дій та прирівняні до них особи;

  • Батьки військовослужбовців, загиблих або померлих або зниклих без вісти в результаті проходження військової служби;

  • Вдови (вдівці) військовослужбовців АТО;

  • Ветерани військової служби, органів внутрішніх справ, Національної поліції;   податкової поліції, Державної пожежної охорони, Державної кримінально-виконавчої служби України, служби цивільного захисту, Державної служби соціальної зв'язку та захисту інформації України;

  • Реабілітовані громадяни, які стали особами з інвалідністю внаслідок репресій або є пенсіонерами;

Також безкоштовно картку отримають працездатні громадяни, котрі отримають заробітню плату через «Ощадбанк». Для решти категорій населення, вартість складатиме 120 гривень.

Насамкінець, близько 13 тис. містян вже стали власниками «Карток житомирянина», а їх реалізація вже відбувається у 17 відділеннях банку. 

Ірина Хоцька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up