Студенти та школярі області можуть виграти 20 тис. доларів

Студенти та школярі області можуть виграти 20 тис. доларів

Студенти та школярі області можуть взяти участь у міжнародному IT-чемпіонаті «Золотий Байт» та виграти 20 тис. доларів.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки України.

На чемпіонаті можна проявити себе в різних сферах IT технологій – від стартап-челенджу до розробки ігор і навіть системного адміністрування.

«Золотий Байт» – це не лише відмінний шанс показати, на що ти здатний, а й можливість отримати запрошення на роботу від світових компаній або інвестиції венчурних фондів та бізнес-ангелів в свій проект.

Відео дня

Під час чемпіонату учасники знайомляться з провідними фахівцями IT-компаній, обмінюються досвідом з представниками інших країн, знаходять хороших друзів або команду для реалізації свого проекту.

У 2018 року учасникам пропонується тема Create the new world (Створи новий світ) і наступні номінації:

  • Startup Challenge (конкурс інноваційних проектів).
  • Networking Technologies (номінація для системних адміністраторів).
  • Mobile Development (конкурс мобільних додатків).
  • Game Design (конкурс зі створення ігор).
  • Character Design (конкурс зі створення ігрових персонажів).
  • Web Design (конкурс web-проектів).
  • Short Movie (конкурс короткометражних фільмів).
  • NoSQL Expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).
  • Junior Competition (конкурс для дітей 10-17 років).

Участь безкоштовна.

Прийом заявок триває до 15 березня за посиланням.

Довідково. Організатор Чемпіонату: IT STEP Academy, міжнародний навчальний центр, що спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті, працює 48 філій в 16-ти країнах на 4-х континентах світу (Європа, Азія, Північна і Південна Америка).

Міжнародний Чемпіонат «Золотий Байт» проходить вже дев’ятий рік поспіль. Щорічно участь у ньому беруть понад 8 тис. осіб.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up