Родина загиблої Маріанни Поплавської проти встановлення їй пам'ятника в центрі міста

Родина загиблої Маріанни Поплавської проти встановлення їй пам'ятника в центрі міста

Як пише сестра актриси, Марина була надзвичайно скромною людиною і точно була би проти.

Пост про вшанування пам'яті Марини Поплавської з'явився сьогодні на сторінці у Фейсбук сестри покійної акторки "Дизель Шоу" Людмили Поплавської.

"Шановні житомиряни і гості міста! Вдруге звертається до Вас рідна сестра Маріанни (Марини) Францівни Поплавської. Дуже прошу всіх людей бути коректними і толерантними щодо питання про встановлення пам'ятника саме на Корбутівському кладовищі моїй близькій людині ,щоби попередити маніпулювання і спекуляції на цій темі. Закликаю окремих громадян міста ,які дивним чином вже"бачили" чи навіть"були присутні при його монтажу",утримались від розповсюдження недостовірної інформації. Пам'ятника поки що немає. Проект є,процес виготовлення відбувається. Фінансування проекту здійснюється виключно!!! за кошти сім'ї та декількох близьких друзів родини. Не потрібно вводити в оману нікого. Встановлення пам'ятника на Корбутівському кладовищі планується навесні 2020 року.

Повірте,шановні жителі міста і жителі всієї України ,що сім'я не проти вшанування пам'яті надзвичайно Талановитої Людини. Але це має виглядати Гідно і пристойно! Ми живемо в цивілізованій країні,тому всі питання стосовно людини,яка передчасно загинула,мають бути обговорені та погодженні з родиною!!!!!!! Також ведеться робота над проектом меморіальної дошки на фасаді школи 33 міста Житомира,яка знаходиться по вулиці Великій Бердичівський,52. Буде зібрано належним чином всі необхідні документи. Стосовно спорудження пам'ятника в центрі міста. Маріанна Францівни була надзвичайно скромною Людиною і точно ! не хотіла б цього. Також постало питання про перейменування проїзду Юрія Кондратюка на проїзд Поплавської. Наша сім'я з належною повагою ставиться до відомого вченого,одного із засновників космонавтики. Ми добре розуміємо ,що такі кроки призведуть до невдоволення населення. Саме тому,що спричинять великі фінансові витрати,втрату часу,нервів і паперової волокіти. Хочеться сподіватись на розуміння шановних земляків. На мою думку,гарною була б ідея присвоїти школі 33 ім'я Маріанни Францівни Поплавської. Вона понад 20 років викладала українську мову та літературу,славила своє рідне місто і Україну,любила людей. Можливо ця пропозиція зацікавить спільноту і буде підтримана. Особисто хочу подякувати меру міста і керівництву в питаннях архітектури,які почули нашу думку".

Відео дня

Нагадаємо, актриса студії "Дизель Шоу" загинула рік тому в автомобільній катастрофі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up