Ранок 5-го дня "Ультрамарафону вдячності" рятувальників польському народові за маршрутом Київ-Варшава!

Ранок 5-го дня "Ультрамарафону вдячності" рятувальників польському народові за маршрутом Київ-Варшава!

Рятувальник з Києва Володимир Сковородка стартував сьогодні з Новоград-Волинського району і прямує на Рівненщину. За вчорашній день ним подолано відстань у 70,5 км.

Загалом за час марафону, а це 14 днів, він планує пробігти 800 км.

У знак солідарності та підтримки Володимира у його важливій місії по дорозі до нього на короткі дистанції приєднуються й колеги- рятувальники з інших областей.

Нагадаємо: ятувальник і ультрамарафонець Vova Skovorodka біжить з Києва, з 11 серпня, задля подяки польському народові за підтримку і допомогу громадянам України та нашій країні під час повномасштабного вторгнення з боку російської федерації. Також має бажання зібрати під час благодійного забігу 2 млн. грн. на закупівлю спеціального обладнання на потреби ДСНС. Тому уся команда підтримки нагадує, що кожен українець також може доєднатися до марафону онлай - подякувати полякам та зробити благодійний внесок. Тож завітайте на сайт " Ультрамарафон для всіх!" і підтримуйте: ultramarathonforall.org!

Відео дня

Зустрічайте нашого суперрятувальника на Рівненщині і переконаєтесь самі, що своєю неймовірною фізичною витримкою Володимир Сковородка демонструє усьому світові стійкість та витримку українського народу у спільній боротьбі проти агресора. "Україна - Польща разом!"

Читайте також:

Житомир гостинно зустрів учасників «Ультрамарафону Вдячності», який єднає Україну та дружню Польщу.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Людмила Рацілевич Левківська

    Класно придумав, щоб перетнути кордон:-))

keyboard_arrow_up