Поліція затримала іноземця, причетного до крадіжки

Поліція затримала іноземця, причетного до крадіжки

Поліцією встановлена причетність 47-річного чоловіка, який тимчасово проживав у Житомирському районі, до крадіжки майна з дачного будинку житомирянина. Підозрюваного було затримано та розпочато досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляє, що 20 січня до Житомирського районного відділу надійшло повідомлення про крадіжку майна з дачного будинку, розташованого у с. Пряжеві. З помешкання, належного 26-річному житомирянину, зникли електроінструменти, посуд та інше майно.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив усередину, розбивши віконне скло у будинку. Правопорушення ймовірно було вчинено упродовж 14-18 січня - періоду, коли господар не навідувався до оселі. Правоохоронці вилучили низку речових доказів.

У ході проведених заходів працівники поліції з’ясували, що до вчинення крадіжки може бути причетний житель цього ж села.

Відео дня

- Чоловік, 47-річний громадянин іншої держави, влітку приїхав до України та вже кілька місяців проживав у своєї знайомої, - повідомив начальник Житомирського районного відділу поліції Сергій Крошко. – Під час огляду за його місцем проживання у с. Пряжеві поліцейські знайшли частину викраденого майна.

Чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині у рамках кримінального провадження триває перевірка його причетності до скоєння інших правопорушень.

Відповідно до чинного законодавства затриманому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 У квітня на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада 12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up