Під житомирським Держгеокадастром сьогодні знову протестували АТОвці. ВІДЕО

Під житомирським Держгеокадастром сьогодні знову протестували АТОвці. ВІДЕО

З самого ранку 19 листопада 2020 року під будівлею Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області знову відбувся мітинг протесту проти порушення прав мешканців Житомирщини.

Причина: заяви житомирських ветеранів АТО не розглядаються, готові накази не підписуються. Фізичні особи, жителі Житомира та області, в принципі не можуть нічого оформити.

При цьому близько 300 заявок від фізичних осіб - жителів Дніпропетровської області були оброблені за все за 2-3 дні, їм вже почали виділяти ділянки в Овруцькому та Олевському районах: мова йде про землі, в яких є бурштин.

Відео дня

Чому так відбувається, і чи є тут корупційна складова? 

У відео ви зможете подивитися коментарі від Ігоря Малі, громадського діяча Житомирщини, Віри Жукової, очільниці Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, Сергія Артьомова, Голови Спілки ветеранів російсько-української війни Житомирщини.  

Нагадаємо, що раніше наше видання вже повідомляло про події навколо Держгеокадастру у Житомирській області.

Також нагадуємо, що з 23 жовтня 2020 року наказом Держгеокадастру Віру Жукову призначено начальником Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

За словами житомирян, які звернулися до нас зі скаргами, що в Держгеокадастрі зареєстровано біля 80 заяв від мешканців Дніпра на отримання по 2 гектари землі в Коростенському районі. При чому, за словами скаржників, всі заяви розглянуті та вже задоволені. Тобто майже 160 гектарів землі в Житомирській області отримують люди, які мешкають за 600 км від неї. 

Начальниця Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Віра Жукова не змогла пояснити, яким чином все це сталося. На прохання показати заяви, які були надані на отримання землі, вона не відмовила, але після майже 30 хвилин очікування, всі зрозуміли, що цих заяв ніхто не побачить. 

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ігор Мазепа

    Я вже п'ять років з ними воюю - Поліція, прокуратура, НАБУ, СБУ - нічого їх не прошибає. Або то якась супермасонська ложа, або наша влада ложа (лужа), яка потребує тотальної люстраціїї. Маємо всенародно підтримати сьогоднішню ініціативу нашого президента - готуймо сміттєві баки , багато баків, бо в Житомирі до чорта назбиралось кандидатів на вивіз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up