Перша леді України Марина Порошенко на Житомирщині презентувала проект «Дитяча Демократія»

Перша леді України Марина Порошенко на Житомирщині презентувала проект «Дитяча Демократія»

У рамках робочого візиту до Житомирщини дружина Президента Марина Порошенко презентувала бюро змін «Дитяча Демократія» та оголосила конкурс із відбору молоді до участі у цьому проекті.

Як повідомила прес-служба ОДА, презентація проекту відбулась сьогодні, 29 жовтня, у житомирському «Арсеналі Ідей», який працює на базі Обласного академічного лялькового театру. Участь у презентації також взяли Міністр культури Євген Нищук, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин.

 

Марина Порошенко відзначила важливість роботи такого освітнього простору у Житомирі, як «Арсенал Ідей».

Відео дня

«Мені дуже приємно, що у Житомирі вже відкрився та працює сучасний освітній простір - «Арсенал Ідей». Приємно, що тут є і доступність, і можливість потрапити сюди дітям з особливими освітніми потребами. Тут діти зможуть розвиватися і реалізуватись у сучасному освітньому просторі. Я дякую Благодійному фонду «Мистецький арсенал» та Посольству США в Україні, які підтримали проект «Дитяча Демократія». Сьогодні у Житомирі ми оголошуємо відбір бажаючих конкурсантів для участі у бюро змін «Дитяча демократія». І я впевнена, що всі ми разом зможемо виховати молоде українське покоління, яким ми будемо пишатись», – зазначила дружина Президента.

Житомирщина стала однією з перших областей, яка підтримала цей молодіжний рух. Його мета – дієвий патріотизм та активна життєва позиція молоді.

Перша леді України також поспілкувалась із дітьми, які займаються в «Арсеналі Ідей». Цей майданчик у Житомирі – інтерактивна освітня платформа, яка поєднує мистецтво, науку та інновації. Проект містить ігрову та лекційну складові, комплекс розвиваючих занять, в першу чергу для дітей з особливими освітніми потребами.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (13)
  • Игорь Геннадьевич

    Город оживает культурно...
  • Виктор Федоров

    она б лучше честно рассказала сколько Пеца наворовал
  • Litynskiy Mykola

    Марина Порошенко фу-фу-фу

    Igor Pavlenko reply Litynskiy Mykola

    Elena Malinovskaya це щоб ти очката увагу звернула.

    Elena Malinovskaya reply Litynskiy Mykola

    Игорь Павленко странный вы...сами пишите, сами лайкаете себя....

    Igor Pavlenko reply Litynskiy Mykola

    пдивись на себе в дзеркало!
  • Elena Malinovskaya

    кроме Михайловской улиц нет?! Показали бы Крошню, Полевую, Богунию...

    Svitlana Stoliarchuk reply Elena Malinovskaya

    Игорь Павленко ,хай її жаба давить, молодість не купить навіть за мільйони.

    Elena Malinovskaya reply Elena Malinovskaya

    Игорь Павленко Игорь Павленко странный вы...сами пишите, сами лайкаете себя....

    Igor Pavlenko reply Elena Malinovskaya

    Elena Malinovskaya горадам нехай займається сірожа сухомлінськи і ті,кому за посадовими обов"язками потрібно цим займатись.

    Elena Malinovskaya reply Elena Malinovskaya

    Игорь Павленко так и показали бы ей город! в туфлях бы да по районам...по ровному асфальту...
    маразм крепчает

    Svetul Tverskaya reply Elena Malinovskaya

    Игорь Павленко на Ваш комментарий даже отвечать не хочется !!!!!

    Igor Pavlenko reply Elena Malinovskaya

    жаба чавить що вона красива,самодостатня жінка?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up