Патрульні виявили ще двох водіїв з підробленими посвідченнями водія

Патрульні виявили ще двох водіїв з підробленими посвідченнями водія

У обох випадках керманичі ніколи не отримували посвідчення. 

Як повідомили у Патрульній поліції Житомирської області, днями під час несення служби на стаціонарному посту за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль ВАЗ.

"Під час перевірки документів поліцейські виявили, що посвідчення водія має ознаки підробки, відсутня серія та номер посвідчення на звороті документа. Також патрульні встановили, що водій ніколи не отримував посвідчення водія.

Щодо водія інспектори винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП", - йдеться у повідомленнні. 

Відео дня

Інший випадок трапився на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин, де патрульні під час контролю за дотриманням швидкісного режиму, зупинили водія авто Skoda.

Під час складання адміністративних матеріалів, водій надав посвідчення водія, яке мало ознаки підробки. Як встановили патрульні, громадянин ніколи не отримував посвідчення водія та повторно протягом року керував транспортним засобом без посвідчення.

Керманич отримав від патрульних адміністративну постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості) та протокол за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) КУпАП.

У обох випадках на місце зупинки охоронці порядку викликали слідчих для встановлення всіх обставин подій.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up