Олевська громада отримала 25 "пакунків тепла" від ЮНІСЕФ для родин з дітьми

Олевська громада отримала 25 "пакунків тепла" від ЮНІСЕФ для родин з дітьми

Новий рік починаємо з тепла. ГО "НУО"Ін Тач Юкрейн Фундейшн" бажає, аби кожен відчував тепло як вдома, так і в душі. Так "пакунки тепла" від ЮНІСЕФ подорожують Житомирщиною та дістаються до тих, хто найбільше потребував такої підтримки. 

У час новорічно-різдвяних свят фахівці із соціальної роботи продовжують працювати та здійснювати гуманітарний кейс-менеджмент для родин з дітьми. Наприклад, в Олевській громаді соціальні працівники постійно спілкуються із сім'ями з дітьми, які опинилися в стані надзвичайних викликів, та особливо з родинами, які  вимушено залишили свої домівки та перемістилися із зони бойових дій з різних областей України.

Днями у цій громаді фахівці із соціальної роботи передали 25 "пакунків тепла" для родин, які цього потребували найбільше. Бенефіціари отримали пакунки, що складаються з: ковдр, подушок, постільної білизни, пледів та рушників.

Відео дня

Напередодні Нового року "пакунок тепла" отримала й родина патронатного вихователя Олени з Малинської громади, яка наразі виховує чотирьох дітей. Ще 15 таких теплих наборів із подушками, ковдрами, постільною білизною, пледами та рушниками повезли до сімей з дітьми у різні старостинські округи Малинської громади,  у котрих було знищено майно внаслідок воєнних дій.

"Пакунки тепла" надаються фахівцями із соціальної роботи у межах гуманітарного кейс-менеджменту, котрі працюють у крос-секторальному проекті ГО "НУО"Ін Тач Юкрейн Фундейшн" за підтримки ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, що на Житомирщині фахівці із соціальної роботи направлять у родини з дітьми 115 "пакунків тепла" від ЮНІСЕФ. Допомога надається у межах крос-секторального проекту ГО “НУО”Ін Тач Юкрейн Фундейшн” за підтримки Дитячого фонду ООН - UNICEF UNICEF Ukraine «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Житомирській області для забезпечення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні» з метою ефективного надання психологічних та психосоціальних послуг, гуманітарного кейс-менеджменту.


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up