Не місцевий і заблукав: у Патрульній поліції повідомили, яке покарання отримав водій, який проїхався через пішохідний міст

Не місцевий і заблукав: у Патрульній поліції повідомили, яке покарання отримав водій, який проїхався через пішохідний міст

Кілька днів тому у соціальних мережах нашого ЗМІ було розміщено відео, надане нашим читачем, на якому видно, як легковик переїжджає пішохідний міст у парку. Патрульні вже знайшли водія. А допоміг їм у цьому наш читач, який і надав відео. 

"Нещодавно соціальними мережами поширювалось відео, на якому водій автомобіля Skoda проїхав через пішохідний, підвісний міст у парку Гагаріна.

Зв'язавшись з автором відео, ми отримали відеодоказ правопорушення та точний час і дату його вчинення. Пізніше ми отримали відео з інформаційного центру міста.

Сьогодні патрульним вдалося зв'язатися з власником автомобіля, який виявився водієм. Інспектори повідомили громадянина про час і місце розгляду адміністративної справи щодо вказаного порушення ПДР.

Відео дня

Охоронці порядку прибули на місце зустрічі, ознайомили громадянина з відеодоказами та провели розгляд справи.

Патрульні винесли на керманича постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Водій визнав свою вину та погодився з правопорушенням, проте на завершення розмови додав, що він не місцевий та заблукав, а навігація привела його цим маршрутом.

Дякуємо читачам за активну громадську позицію, що не залишаються осторонь та повідомляють про правопорушення", - розповіли у Патрульній поліції Житомирської області. 

Відео можна подивитися ТУТ.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Олексій Кобилянський

    Там же було зроблено щоб неможливо було їздити? Невже так важко встановити бар'єр і не спокушати дурнів на дурниці?
  • Василь Росподнюк

    Не знаю яке йому дійсно буде покарання, но він буде у виграші, біше всього що він на спор виїхав на міст.
  • Tetiana Holovnia

    Так, громадяни, не проходьте осторонь!!! Знімайте на відео та викладати у соцмережі. Ось тоді буде реакція усіх служб. Слава Україні!
  • Саша Процюк

    Щоби не блукав- на Бахмут!!!

keyboard_arrow_up