Міністр розвитку громад оглянув у Житомирі термомодернізований будинок

Міністр розвитку громад оглянув у Житомирі термомодернізований будинок

Вчора у Житомирі побував міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Зокрема він оглянув будинок ОСББ «Київська 47», який було термомодернізовано за державної підтримки.

Завдяки реалізації заходів з термомодернізації тут вже досягнуто економії понад 50%. 

У рамках співпраці з Фондом енергоефективності в будинку ОСББ «Київська 47» замінили трубопроводи систем теплопостачання та теплоізоляцію; виконали комплекс робіт із теплоізоляції та улаштування зовнішніх стін; здійснили комплекс робіт із утеплення та облаштування опалювальних та неопалюваних горищ та дахів тощо.

«Енергоефективність — це інвестиції у майбутнє, які дозволять значно економити у наступних опалювальних сезонах. Завдяки співпраці ОСББ «Київська 47» з Фондом енергоефективності тут досягнуто економії ресурсів у понад 30%. Програм розвитку цього напряму Урядом запропоновано чимало, тож закликаю громади користуватися можливостями та пришвидшувати енергетичну незалежність України», — наголосив Олексій Чернишов.

Відео дня

Нагадаємо, міністр також був присутній під час тестового запуску термодинамічної установки органічного циклу Ренкіна на базі районної котельні РК-10 у м.Житомирі. 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up