У Житомирі з робочою поїздкою перебуває міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов

У Житомирі з робочою поїздкою перебуває міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов

Зокрема міністр взяв участь у тестовому запуску нової ТЕЦ.

Міністр був присутній під час тестового запуску термодинамічної установки органічного циклу Ренкіна на базі районної котельні РК-10 у м.Житомирі. Нагадаємо, будували ТЕЦ з 2019 року, загальна вартість робіт – 300 мільйонів гривень. Це гроші, отримані за швейцарським проєктом SEKO та з міського бюджету. Як повідомлялося, ТЕЦ буде використовувати щепу будь-якого виду, без обмежень.

Участь у заході також взяли голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, голова обласної ради Володимир Федоренко та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Про це повідомила пресслужба ОДА.

Передбачається, що міністр відвідає центр масової вакцинації населення у м.Житомирі на базі ТЦ ОЛДІ та огляне об’єкти програми Президента України «Велике будівництво».

Відео дня

Крім того, Міністр розвитку громад і територій України проведе нараду у Житомирській облдержадміністрації з обговорення актуальних питань, зокрема щодо:

початку опалювального сезону 2021/22;

стану проведення вакцинальної кампанії та захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у Житомирській області;

впровадження проєктів з енергоефективності в м. Житомирі;

реалізації програми Президента України «Велике будівництво» на території Житомирської області у 2021/22 року.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Натали Павловская

    Гидкий капо Сухомлин збудував на проспекті Незалежності, 29 (АЗС) газову камеру для 2000 житомирян. Дана споруда та її функціонування визнано незаконним судами України, бо ця АЗС збудова (це також визначено судами України) всуперечь УСІМ ЗАКОНАМ НАШОЇ ДЕРЖАВИ. Але капо Сухомлин злочинно не підписує позов до суду про знесення незаконної споруди (це має зробити саме орган місцевої влади), Той же Сухомлин не виконує рішення громадських слухань від 26.12.2019 р.на подає позови, не звертається до правоохорронних органів, не проподить атестацію працівників юридичного відділу ЖМР. Той же Сухомлин не виконує рішень судів щодо покарання посадових осіб ЖМР, чиї дії призвели до будівництва та функціонування ціє незаконної споруди(АЗС на проспекті Незалежності, 29). Тобото такими діями Сухомлин намагається довести, що у Житомирі Держави Україна немає? Як ви вважаєте, житомиряне?

keyboard_arrow_up