Конкурси, гранти та тренінги для ІГС Житомирщини

Конкурси, гранти та тренінги для ІГС Житомирщини

Запрошуємо представників громадського простору Житомирщини до огляду добірки можливостей: конкурси, гранти та тренінги.

Не пропустіть! Скористайтеся можливістю проявити свій громадський потенціал.

  Грант Президента України для молодих науковців

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених. Переможці отримають гранти Президента України (150 тис гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти.

Відео дня

Термін прийому заявок – 20 вересня 2018 року.

Важливо, що претендувати на отримання гранту можуть молоді доктори наук віком до 45 років (на момент подання заявки). Перевага надаватиметься тим командним проектам, виконавцями якого є молоді вчені.

Умови участі - http://www.dffd.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=298&lang=ua.

  Творчий конкурс соціального відеоролика «Різні люди = рівні права»

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» в рамках проекту «Підвищення обізнанності віднсоно прав людини та сприяння, толерантності среди школярів та освітян» оголошує творчий конкурс соціального відеоролика.

Загальний призовий фонд – 20 000 грн.

ета ролика – висвітлення проблем і наслідків порушення прав та інтересів дітей, підвищення рівня знань підлітків про громадянські права, профілактика буллінгу в середовищі підлітків, поняття толерантності серед підлітків і розуміння, що «Люди різні = Люди рівні. Кожна людина-особлива. Кожен вартий поваги і прийняття ».

Хронометраж ролика до 90 секунд, мова українська, формат Full HD, HD.

Конкурсні роботи приймаються до 25 жовтня 2018 року.

Результати конкурсу будуть оголошені 5 листопада 2018 року.

Конкурсні роботи приймаються за адресою: [email protected].

Media Manager Academy

Media Manager Academy – це трьохмодульна програма, яка заснована на принципах MBA та передбачає отримання базових ділових навичок для розробки стійких бізнес-моделей та досягнення фінансової стабільності вашого медіа.

Навчальні сесії відбуватимуться в Києві 26-29 жовтня, 7-9 грудня, 25-27 січня.

Програма складається з 30 предметів, які стосуються чотирьох головних тем: Innovation in Media, Managing People, Business Skills, Making Change Happen.

Для участі у Media Manager Academy необхідно заповнити анкету - https://bit.ly/2p5kzhE.

Запрошуються тільки регіональні редактори та CEO.

Кінцевий термін подачі анкети – 1 жовтня 2018 року (включно).

«Вікі любить пам’ятки» – сфотографуй пам’ятку для Вікіпедії та виграй у конкурсі!

З 1 по 30 вересня триватиме щорічний міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки» — цей конкурс визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі. Метою проекту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року конкурс проходить у понад 50 країнах світу.

Цінні призи отримають автори найкращих десяти фотографій конкурсу загалом, автори найкращих фото кожного регіону, учасники, які сфотографували найбільшу кількість пам’яток та переможці спецномінацій. Відзнаки також чекають авторів, що вперше беруть участь у конкурсі.

З пропозиціями щодо співпраці та питаннями звертатися до організаційного комітету конкурсу:[email protected].

У разі виникнення запитань, напишіть нам [email protected].

ІМІ оголошує конкурс “Лови фейк!”

Інститут масової інформації в межах проекту “Розвиток відповідальних інтернет-ЗМІ” за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки оголошує конкурс “Лови фейк!”. Мета конкурсу —  популяризація якісної журналістики, виявлення фейків, неправдивих заяв політиків та підвищення медіаграмотності населення.

Конкурс  проводиться у трьох номінаціях:

І. Виявлення фейків у медіа.

ІІ. Виявлення фейкових зображень у медіа.

ІІІ. Виявлення неправдивих заяв політиків у медіа.

У кожній номінації буде визначено по 3 переможця, які отримають грошову винагороду.

Матеріали на конкурс потрібно надсилати на адресу [email protected] до 30 вересня 2018 року 23:59 включно. З темою листа “Матеріали на конкурс “Лови фейк!”.

У листі обов’язково вказати:

  • Прізвище та ім’я того, хто надсилає.
  • Місто проживання.
  • Контактний e-mail та телефон.
  • Номінація, на яку претендує матеріал.
  • Фото/скан, а також текст із спростуванням потрібно називати номером та прізвищем людини, яка надсилає, приклад 1_Ivanov.

Відкрито конкурс Fulbright Scholar Program 2019-2020

Черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США Fulbright Scholar Program 2019-2020.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Кінцевий термін подання заявок – 15 жовтня 2018 р.

Детально про Програму, перелік документів для участі у конкурсі та вимоги до їх оформлення, а також про перебіг конкурсного відбору за посиланням: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/37/scholar.html.

 

 

Нагадаємо, що у Житомирі 21 вересня лікарі з Ізраїлю проведуть безкоштовні обстеження учасників АТО.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up