Фокін попросив Авакова не призначати його начальником Житомирської міліції. Відео. Фото

Фокін попросив Авакова не призначати його начальником Житомирської міліції. Відео. Фото
Активісти, які виступали проти призначення Вадима Фокіна на посаду начальника УМВС України у Житомирській області, досягли своєї цілі – надвечір 16 серпня Фокін написав рапорт про звільнення.

Люди провели полковника до його автомобіля, той сів і поїхав. Шини, які палали біля будівлі УМВС, загасили бійці обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Після усього активісти заспівали державний гімн.

Нагадаємо, 16 серпня у Житомир знову приїхав новопризначений керівник обласного управління міліції Вадим Фокін. Біля приміщення УМВС зібралися активісти та вимагали у Фокіна написати рапорт про звільнення.

Як повідомлялося раніше, 15 серпня більше сотні активістів пікетували будівлю УМВС України в Житомирській області, протестуючи проти призначення нового начальника Вадима Фокіна. Вони «заблокували» кандидата на посаду біля ОДА, вимагаючи написати рапорт про звільнення, а потім спровадили його назад до Києва. Активісти хочуть, щоб житомирську міліцію очолювала місцева людина з бездоганною репутацією.

Відео дня

Previous Next

За матеріалами Житомир.info.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up