До загальноміського голосування допущено 77 проектів бюджету участі

До загальноміського голосування допущено 77 проектів бюджету участі

За результатами голосування Координаційна рада з питань бюджету участі погодила 77 – проектів та відхилила – 27 проектів.

Про це під час брифінгу повідомила секретар міської ради Наталія Чиж, - інформує прес-служба міськради.

«У 2018 році сума передбачена на реалізацію проектів бюджету участі збільшилася до 15 млн. 219 тис. У порівнянні з минулим роком кількість проектів не збільшилася, в цьому році житомиряни хотіли реконструювати сквери, та як і в минулому році – будувати спортивні майданчики – таких проектів 53. Причини відхилення проектів у тому, що їх зміст суперечить положенню про проект. Зокрема, не допущено до загальноміського голосування пропозиції які: мають комерційний характер, земельна ділянка, приміщення чи інший об’єкт не є у комунальній власності територіальної громади міста Житомира, а також проекти, де автори відмовилися від участі у проекті або ж відмовилися змінювати вартість проекту», - сказала Наталія Чиж.

Також вона розповіла, що голосування за проекти відбудеться у жовтні та проходитиме двома способами.

Відео дня

«Кожна людина може проголосувати тільки за один великий та за один малий проект. Ми впевнені, що при  головуванні у нас не  може бути  фальсифікації, адже можна проголосувати тільки  на сайті міськради, ідентифікувавшись за допомогою ЕЦП або Banking ID, або пред’явивши паспорт в пунктах для голосування. Система для голосування не пропустить одного і того ж мешканця міста проголосувати двічі», - зазначила Наталія Чиж.

Автори не допущених до голосування проектів протягом п’яти робочих днів мають право подати апеляційну заяву на ім’я голови Координаційної ради.

Ознайомитись з переліком допущених та відхилених проектів до загальноміського голосування можна тут.

Нагадаємо, що проект Бюджет участі в Житомирі почали впроваджувати у 2016 році. У цьому році з 7 травня по 6 липня житомиряни подавали проекти щодо покращення нашого міста в рамках Бюджету участі. Від мешканців міста було отримано 104 проекти.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up