Генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09» Ігор Ходак закупив і передав для потреб медичних закладів районного рівня 120 захисних комплектів

Генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09» Ігор Ходак закупив і передав для потреб медичних закладів районного рівня 120 захисних комплектів

Романівська лікарня неодноразово зверталася за допомогою та підтримкою до усіх небайдужих романівчан.

Ігор Євгенович, як завжди, першочергово переймається проблемами своєї рідної Романівщини, а надто у такий важкий час для усієї країни.

 3 квітня Ігор Ходак разом з керівниками Романівського району привезли у Романівську лікарню закуплені за власний кошт депутата 120 захисних комплектів для роботи медиків з пацієнтами, у яких, можливо, буде виявлена вірусна інфекція COVID-19.

Ігор Євгенович під час передачі комплектів зазначив наступне: «Дуже сподіваюсь, що страшний вірус нашу Романівщину омине і дані комплекти вам не стануть у нагоді. Та наразі ви, медики, в зоні найвищої небезпеки, тож ці комплекти вам допоможуть захистити себе і ви зможете більш впевнено надавати медичну допомогу пацієнтам. Щиро вірю, що мій вчинок стане прикладом для усіх бізнесменів Романівщини і допомога надходитиме до вас звідусіль, аби ви, лікарі, не переймалися матеріальним забезпеченням і працювали в належних умовах у боротьбі з вірусною інфекцією COVID».

Відео дня

У комплект входять: комбінезон, бахіли-чобітки, маски і фартух. Вони були закуплені на фабриці «Леся» у Новограді-Волинському. Загальна вартість комплектів складає майже 43 тис. грн. Також Ігор Ходак придбав для працівників лікарні дезінфікуючі засоби на суму 7 тис. грн. 

 Захисні костюми та дезінфікуючі засоби від Ігоря Євгеновича мають надійти й до місцевих рятувальників.

Незважаючи на певні складнощі в організації та здійсненні виробничого процесу в умовах існуючих карантинних обмежень, компанія «ВІВАД 09» і надалі буде активно та адресно реалізовувати такі благодійні заходи з турботою про життя та здоров`я людей.

Практика та життєвий досвід показує: «Саме в біді ми починаємо розуміти, хто твій справжній друг».

Марина Василенко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up