День незалежності України у Житомирі. Фото

День незалежності України у Житомирі. Фото
На майдані імені С.П. Корольова відбулося покладання квітів до стели героям Небесної Сотні. Керівники міста та області разом з громадою, військовослужбовцями й представниками різних релігійних організацій помолилися за Україну.

Заходи до Дня Незалежності продовжились урочистою ходою вулицею Велика Бердичівська. Відбулося покладання квітів до меморіальної дошки М.С. Грушевського, меморіального погруддя В.М. Чорноволу, пам’ятників І.Я. Франку та Т.Г.Шевченку

Біля пам’ятника Кобзарю відбувся мітинг, де з  вітальним словом до присутніх звернулися очільники міста та області. Заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський привітав житомирян зі святом та зауважив, що вперше українці відзначають День Незалежності в надскладний для України період, подякував військовослужбовцям, які боронять незалежність нашої держави на Сході: «Хочу подякувати нашим хлопцям, нашим бійцям , які гідно виборюють нашу незалежність. Сьогодні, коли за межами області питають звідки ви є, і дізнаються, що з Житомира, то відразу згадують нашу 95-ту аеромобільну. Житомир уже асоціюється з вами, наші шановні вояки».

«Ми виборемо нашу Незалежність! Ми єдині, ми згуртовані!»,- наголосив Олександр Бочковський.

Відео дня

Керівники області та міста вручили паспорти громадян України юнакам і дівчатам, яким сьогодні виповнилося 16 років.24 серпня у парку Гагаріна пройде благодійний концерт

У неділю, 24-го серпня, у парку культури ім. Ю. Гагаріна на сцені біля арки, відбудеться благодійний концерт на підтримку військових Житомирщини.

Концерт відбуватиметься у супроводі народної артистки України — Світлани Зайченко та відомих Житомирських артистів.

Під час концерту відбудеться благодійний аукціон робіт дітей з обмеженими можливостями Тетерівського будинку-інтернату. Які з радістю погодились надати свої роботи на допомогу військовим.

Наприкінці концерту присутні заспівають Гімн України та запалять свічки у пам’ять загиблих у зоні АТО. Під час концерту волонтери «Фонду громади Житомира» будуть проводити збір коштів.

Підрахунок зібраних коштів під час благодійного концерту відбуватиметься публічно, а про їх витрачання буде прозвітовано окремо.

Організатори:

«Фонд Громади Житомира».

Білецька Анастасія – учасниця школи Юних журналістів, громадський діяч.

Микола Приставський – громадський активіст.

Томашевська Марися – письмениця, громадський діяч, керівник всеукраїнського центру естетичного виховання "марися модел менеджмет".

Previous Next

За повідомленням Житомирської міської ради.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up