Де житомирянам відпочити на вихідні у березні?

Де житомирянам відпочити на вихідні у березні?

Весна на порозі, а це означає, що час більше подорожувати та насолоджуватися цікавинками настав. Які ж івенти підготував березень – читайте далі.

Київ зустрічає виставкою освіти за кордоном та безкоштовним кіно для пенсіонерів

Виставка від «World Edu»

«World Edu» – міжнародна виставка освіти за кордоном, що відбудеться 12-14 березня 2020 року у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Виставка освіти за кордоном «World Edu» представить державні й приватні університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, школи, гімназії, ліцеї, дослідницькі центри, мовні табори, міжнародні представництва, освітні агенції з різних країн світу.

Відео дня

Робота виставки: 12-13.03.2020 р. з 10:00 до 18:00; 14.03.2020 р. з 10:00 до 14:00.

Безкоштовні кіносеанси для пенсіонерів

Перегляд сучасного кіно організовує благодійний фонд Let’s Help у межах програми «Гідна старість». 

Відвідати сеанси, що демонструються щоп'ятниці з 10:00, мають змогу всі охочі за наявністю пенсійного посвідчення. Щотижня на глядачів чекають нові стрічки сучасних фільмів з усього світу.

Інформацію про кінопокази можна дізнатися за телефоном фонду (044) 221-61-21.

У Львові пропонують відвідати виставку орхідей та акцію до Дня донора від команди «Я, Ніна»

Виставка орхідей у Львові

Садовий центр «ГалСад» запрошує на виставку орхідей!  Для справжніх поціновувачів орхідей готують чимало цікавинок!

У програмі виставки: велика кількість різновидів орхідей, що ростуть у домашніх колекціях; найпопулярніші помилки під час вирощування; лайфхаки та поради для справжніх любителів орхідей.

Коли: 7-8 березня.

Де: Садовий центр «ГалСад» (с. Давидів, вул. Степана Бандери, 88).

День донора – акція у Львові

3 березня з 9:00 команда проєкту «Я, Ніна» запрошує всіх охочих долучитися до добрих справ і стати донорами крові або волосся.

«За результатами чотирьох перших Ред Бранчів, які пройшли у Києві, 240 людей стали донорами крові, а це означає, що разом ми врятували 720 життів та 17 людей віддали своє волосся на виготовлення перук для дітей, що втратили власне волосся внаслідок хіміотерапії», – додають організатори.

Акція пройде у BankHotel Lviv (вул. Листопадового Чину, 8. 2 поверх для донорів крові та 1 поверх для донорів волосся, салон).

Попередній запис – обов'язковий!

Одеса запрошує безкоштовно відвідати художній музей
OFAM Free Entrance Day (день вільного відвідування)

Остання неділя місяця – день вільного відвідування Одеського художнього музею! 

Ніякої плати за вхід – приходьте в Одеський художній музей з 10:30 до 17:30 відпочивати і насолоджуватися спілкуванням з командою музею, а так само познайомитися з основною експозицією і творчістю Костянтина Сомова. Кожні півгодини вас чекають екскурсії по музею і художні дитячі майстер-класи.

Реєстрація не потрібна – просто приходьте у зручний для вас час.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up