Більше 300 людей пікетує Житомирський апеляційний суд. Фото

Більше 300 людей пікетує Житомирський апеляційний суд. Фото
У середу, 22-го жовтня, у Житомирі більше 300 людей пікетує будівлю на площі Путятинській, де знаходиться Житомирський апеляційний адміністративний суд і Господарський суд Житомирської області.

Люди тримають у руках плакати «Люстрація Франовської», «Пані Франовська - припиніть тиснути на суддів», «Липського разом з Франовськой під люстрацію» та інші.

Також до ганку підкотили кілька сміттєвих баків з наклейками «люстрація», такими ж наклейками обклеїли вхід у будівлю суду.

На сайті Житомирського апеляційного адміністративного суду є інформація, що Франовська Катерина Сергіївна - голова цього суду.

Відео дня

Використані матеріали Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Alena Gubert

    Саме цікаве, що люстрацію судді апеляційного адміністративного суду Франовської проводили ті особи, на користь яких при режимі Януковича, на протязі трьох рокі,  виносилися судові рішення, задля реалізації своїх злочинних діянь, повязаних з рейдерським захопленням ЖИТОМИРСЬКИХ ЛАСОЩІВ. Бойко точно щось має на Франовську)))
  • Ольга Патріотка

    ото ж є небайдужі, які прагнуть наваляти вже нарешті цим корумпованим суддям!!



    це такі ж герої, як і а АТО - так само не побоялися і вийшли - доки диванна сотня сидить перед екранами!!

    Alena Gubert reply Ольга Патріотка

    Герої, які не знають навіть чого вони прийшли туди. Замовна шру-акція працівників фабрики ЖЛ, яка належить Бойкау-громадянину Росії.

    Цікаві методи впливу на "невгодних"...або вже невгодних))) З податковою та сама схема:податківці вважають, що фабрика «ЖЛ» прикривається наданням допомоги бійцям 30-ї та 95-ї бригади, щоб приховати факт привласнення державних коштів на мільйони гривень, відкривпють кримінальні провадження, і....Бойко звозить на мітинг усю фабрику, щоб вплинути на  ситуацію ініормаційним тиском...аби уникнути відповідальності
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up