Як буде здійснюватись прийом до дитячих садочків, - актуальна інформація

Як буде здійснюватись прийом до дитячих садочків, - актуальна інформація

Багатьох батьків сьогодні хвилюють питання: як записати дитину до дитячого садочка і наскільки завантажені заклади дошкільної освіти у Житомирі  в цьому році.

Відповідно до інформації департаменту освіти міської ради надаємо роз’яснення щодо порядку прийому дітей до закладів дошкільної освіти Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році, зокрема, щодо їх наповненості.

Департамент освіти міської ради повідомляє, що прийом дітей до закладів дошкільної освіти здійснюють керівники закладів у відповідності до електронної реєстрації дітей у системі ICYO за чергою, на підставі заяв батьків, довідок про щеплення.

Зареєструвати дитину до того чи іншого закладу можуть батьки дітей, які проживають та зареєстровані у Житомирській міській ОТГ.

Відео дня

Першочерговим правом на влаштування до закладів дошкільної освіти користуються діти, які мають статус постраждалих від аварії на ЧАЕС, діти військовослужбовців та діти батьків учасників АТО.

Прийняти дітей, відповідно до кількості зареєстрованих, мають можливість переважна кількість закладів.

Найбільш перевантаженими є заклади дошкільної освіти у мікрорайоні панчішної фабрики (ЗДО №71, ЦРД №53), мікрорайону Крошні (ЗДО №26, №58, НВК №65), мікрорайону автовокзалу (ЗДО №10, 43), мікрорайону вулиць Шевченка-Бородія (ЗДО №73, ЦРД №68), для зарахування до яких існує черга.

Джерело: сайт міськради

Коментарі (4)
  • Алла Галанзовська

    А якщо батьки обоє медики ,але не атовці і не постраждалі...
  • Ленчик Леночек

    Сама ходила в 43 и двое моих детей....
  • Лілія Іванюк

    68 завжди був перевантажений(дуже гарний садочок по всім показникам),там було 2корпуси,так навіщо один закрили,він приймав ще таку ж кількість дітей.В 90 р.місцева влада втілювала в життя свої інтереси.Багато садочків «знищили»,як садочки))
  • Леся Ткаченко

    Будувати треба більше дит.садочків та повернути ті, які були продані і зараз використовують не за призначенням. Один з таких знаходиться біля д.с  68.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up