У Житомирському музучилищі проходитиме Всеукраїнська нарада та науково-практична конференція українських філологів

У Житомирському музучилищі проходитиме Всеукраїнська нарада та науково-практична конференція українських філологів

27 лютого на базі Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради відбудеться Всеукраїнська нарада голів обласних методичних об’єднань викладачів української філології та провідних фахівців галузі «Формування базових компетентностей у закладах вищої освіти», в межах якої буде проведена науково-практична конференція.

Тематика наради та конференції охоплює усі актуальні питання викладання української мови, включаючи суміжні проблеми вивчення української літератури, у закладах вищої та фахової передвищої освіти, зокрема в епоху цифрових технологій.

Під час заходу будуть обговорені актуальні питання теорії та практики викладання філологічних дисциплін, результати сучасних наукових досліджень і розробок у сфері вищої та фахової передвищої освіти.

У науково-практичній конференції візьмуть участь провідні науковці, здобувачі наукового ступеня, викладачі закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти із 18 областей України.

Відео дня

Буде проведено 2 майстер-класи, спрямовані на підвищення рівня інформаційно-цифрової та психологічної компетентності учасників заходу:

– «Використання Додатків Google для налагодження взаємодії учасників освітніх проектів» за авторською програмою Антоніни Букач, сертифікованого тренера Google for Education, тьютора дистанційного курсу «Додатки Google в освітній діяльності»;

– «Стратегії ефективної комунікації в організації» за авторською програмоюОлени Журавської, психолога, психотерапевта, засновниці освітнього тренінгового центру «Психологія Життя».

Початок заходіво 10:00

Місце проведення: Житомирське музичне училище ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради (м. Житомир, вул. Пушкінська, 28).   

Захід проходитиме за сприяння та підтримки департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»
  • Всеукраїнська спілка голів обласних методичних об’єднань викладачів української філології закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів та провідних фахівців галузі
  • Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації
  • Рада директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Житомирської області
  • Житомирське музичне училище ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради.
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up