Знову тітушки та сльозогінний газ. Зіткнення на місці незаконного будівництва АЗС "UPG" - травмовано двоє людей

Знову тітушки та сльозогінний газ. Зіткнення на місці незаконного будівництва АЗС "UPG" - травмовано двоє людей

Увечері 3 січня 2020 року було оприлюднене рішення Господарського суду Житомирської області, яке забороняє будівельні роботи на землях Житомирської ОТГ на Проспекті Незалежності, 29.

Місцеві жителі, дізнавшись про новину, о 19:00 годині вийшли на збори, щоб обговорити свої подальші дії. Це не сподобалося охоронцям АЗС "UPG". Мешканці прилеглих будинків вийшли на тротуар та перекрили проїзд для будівельної техніки компанії "UPG". У відповідь водій однієї із фур почав їхати прямо на людей, а охоронці застосували по відношенню до протестувальників сльозоточивий газ.

Відео інциденту опублікувала в мережі "Facebook" Анастасія Соколова. На відео чітко бачимо, що спочатку все відбувається досить мирно. Люди іронізують щодо звинувачень в тому, що вони нібито стоять тут за гроші. Потім з території АЗС виходять кілька представників "UPG "разом з водієм. Водій фури сідає за кермо і починає рух прямо на людей, в цей момент охоронці розпилюють на протестуючих газ з балончиків.

Через кілька хвилин на місце подій прибула поліція, а потім і швидка допомога. В результаті розпилення газових балончиків серйозно постраждали двоє людей - чоловік і жінка. Вони були госпіталізовані, медики промили їм очі і надали першу допомогу.

Відео дня

За словами свідків, вони вийшли на мирну акцію протесту, так як існує припис про негайне припинення будівництва. Люди перебували на землях Громади, використовувати які і проводити будь-які роботи на них  заборонив суд.

«Вийшов представник UPG, і дав команду їхати на людей. Люди стоять, піднімають руки, а він просто почав їхати ... З іншого боку високий бородатий охоронець дістає балончик, і починає розпорошувати газ прямо на людей. Одну жінку нагнув, і спробував їй побризкати прямо на обличчя - як вона відвернулася, не знаю. Очі у неї запухли, її забрала швидка допомога, і ще одного чоловіка, у нього теж все обличчя забризкане», - розповіла одна з протестуючих, Тетяна Дреуш.

«Машина почала їхати на людей, тітушки спробували розчистити шлях для авто, застосувавши балончики з газом ... Ось мене окропили, але я встиг нахилитися, щоб в очі не потрапило. Двох людей госпіталізували з опіками обличчя та очей.

 Це був Валерій Отаманський і жінка на ім’я Анна. Після цього один з охоронців витягнув пістолет і почав погрожувати їм,» - розповів місцевий житель Володимир Островський.

Представники компанії «UPG» ніяк не коментують ситуацію.

На місці подій працювала слідчо-оперативна група поліції, був присутній начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (23)
  • Андрій Мазяр

    Ця заправка буде крутим конкурентом у Житомирі, зрозумійте, що протестуючі - це далеко не водії.

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij а яке у Вас  авто?

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij можливо у Вас є фура, тобто велика машина?

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Wog, чи очко

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij вау це які - shel

    Lesha Dolgij reply Андрій Мазяр

    Андрій Мазяр слушай юморист,я свое авто заправляю на заправках премиум сегмента ,а ты для начала купи себе авто которое будешь жалеть заправлять на разливайка0 которых ты указал!

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Лілія Чернявська а Ви маєте водійський досвід?

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij ANP чи ВNP

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij а Ви своє авто де заправляєте?

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Лілія Чернявська таких заправок на шляху від Житомира до Києва 1 біля Йосипівкі за Кочеровом і одна на шляху з Києва до Житомира у Милі, а також у 1 у Сінгурах, і як на мене дуже незручно коли їі немає в Житомирі, а паливо там якісне, доречі забувся - ще у Коростені є, але теж далеко від Житомира. Ось так понове Житомиряни!

    Татьяна Ковалінська reply Андрій Мазяр

    Lena Michurina біля свого діму хай вам построють.І ходіть гуляти там ви і ваші діти.

    Лілія Чернявська reply Андрій Мазяр

    Lena Michurina, дійсно, це повітряні кульки забруднюють атмосферу, а заправки на кожному кроці зі своїми викидами взагалі нічого не забруднюють. А знаєш, скільки їх там в тому районі??? 4!!! Одна біля одної. Одна з них, до речі, нещодавно горіла. Це так, для роздумів. А якщо загориться ця, яка стоїть майже на дитячому майданчику, впритул до житлових будинків (ну дууууже впритул), прямо біля маркету??? Ніякої шкоди не буде, якщо вона рване???

    Lena Michurina reply Андрій Мазяр

    Лілія Чернявська а чому це заправка - бомба?

    Лілія Чернявська reply Андрій Мазяр

    Андрій Мазяр, яким конкурентом??? Цих заправок по місту, як лайна. На одну більше. А Ви б хотіли, щоб прямо біля дитячого майданчику, де гуляє Ваша дитина, була ця бомба повільної дії???? Не думаю!!! Ось і протестуючі не хочуть. І, враховуючи, якими ударними темпами клєпають цю заправку, не думаю, що в них все гаразд з дозволами

    Андрій Мазяр reply Андрій Мазяр

    Дмитрий Матюшенко   в неї просто водійський досвід вимірюється роками замість кілометрів

    Дмитрий Матюшенко reply Андрій Мазяр

    Lesha Dolgij можно факты?

    Lesha Dolgij reply Андрій Мазяр

    Андрій Мазяр каким конкурентом???там топливо говно!!!!!
  • Андрей Слемнёв

    Яка б влада не була "бєспрєдєл" рулить))
  • Володимир Музиченко

    Будівництво законне. Хто пише, що воно незаконне? Може є рішення суду?
  • Александр Волынец

    Хто кому платить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up