Житомирянин "забув", де припаркував автомобіль і викликав патрульних із заявою про його викрадення

Житомирянин "забув", де припаркував автомобіль і викликав патрульних із заявою про його  викрадення

Минулої ночі поліцейські отримали виклик про заволодіння транспортним засобом на вулиці Героїв Десантників, який, як виявилося згодом, був завідомо неправдивим.  Чоловік, який викликав патрульних, заплатить штраф. 

Про випадок розповіли у Патрульній поліції Житомирської області: "Оперативно відреагувавши, інспектори прибули на місці події, де за вказаною адресою виявили 37-річного заявника в стані алкогольного сп'яніння.

Поспілкувавшись із заявником, патрульні спочатку обстежили прилеглу територію поблизу будинку, де й виявили вказаний транспортний засіб.

Як виявилось, громадянин забув, де його припаркував, а через те, що перебував в стані алкогольного сп'яніння, не намагався його шукати.

Відео дня

На громадянина патрульні винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП, а також провели з ним профілактичну бесіду".

У Патрульній поліції Житомирської області нагадують: санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

Кожен неправдивий виклик може вартувати комусь іншому життя. Не здійснюйте неправдивих викликів — будьте свідомими та відповідальними громадянами своєї країни! 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up