Житомирські правоохоронці викрили "крота" у своїх рядах

Житомирські правоохоронці викрили "крота" у своїх рядах
Оперативники карного розшуку УМВС області у ході спеціальних заходів затримали працівника Новоград-Волинського МВ з амфетаміном. Розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин.

Як прокоментував начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик, міліцією області проводиться низка заходів для самоочищення:

- Поставлені Президетном України завдання з протидії корупції, у тому числі і в лавах правоохоронців, вимагають від нас відповідного реагування. Моя позиція як керівника УМВС безкомпромісна. Ретельна перевірка кожного факту порушень з боку працівників і у разі підтвердження інформації – адекватне проступку покарання: від звільнення з органів внутрішніх справ – до кримінальної відповідальності.

Як результат роботи, що триває для самоочищення правооохоронних органів, у Новограді-Волинському у ході спеціальних заходів міліції викрито працівника, який причетний до нелегального обігу наркотичних засобів.

Відео дня

Заключним етапом документування злочинної діяльності 25-річного чоловіка стало його затримання. 28 липня близько 19.00 в одному з кафе м. Новограда Волинського оперативники карного розшуку затримали вказаного працівника за обґрунтованою підозрою у незаконному зберігання психотропних речовин. У чоловіка було вилучено 3 пакети з амфетаміном загальною вагою 6 грам.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 3 років.

Водночас призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані до прокуратури для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up