Вибухівку на майдані Корольова та в приміщенні ЖДУ не знайшли, - поліція

Вибухівку на майдані Корольова та в приміщенні ЖДУ не знайшли, - поліція

Поліцейські завершили заходи із перевірки електронного листа із тривожним змістом. Жодних загроз від вибухових пристроїв у приміщеннях університету та на майдані Корольова не виявлено.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

У приміщеннях вищого навчального закладу у м. Житомирі працювали  слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. 

З навчальних корпусів університету були евакуйовані 200 викладачів і 3,5 тисячі студентів. Доступ до приміщень тимчасово обмежувався. Патрульні поліцейські забезпечували безпеку руху транспорту. 

Відео дня

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень та навколишніх територій.

Відповідні заходи тривали і на майдані Корольова біля Житомирської обласної державної адміністрації. Правоохоронці обстежили 10 транспортних засобів.

За результатами проведених обстежень жодних загроз безпеці людей не виявлено.

Інформація про подію належним чином зареєстрована. Поліцейські встановлюють авторів тривожного повідомлення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:52 У Коордштабі відбулася онлайн-зустріч з об’єднанням родин бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади 17:30 Лука Нетяга виборов бронзову нагороду на чемпіонаті світу з дзюдо 2024 17:00 Заховався на ніч у крамниці: на Житомирщині поліція охорони затримала причетного до крадіжок чоловіка 16:20 Холодно, вітряно, з дощем і мокрим снігом - погода на тиждень Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:00 Дві ДТП і чотири травмованих - у Брусилові і Тетерівці photo_camera 15:42 Захворюваність на грип і ковід зменшилась в порівнянні з попереднім тижнем на 10% 15:40 У Житомирі прибрали зелені зони та громадські простори photo_camera 15:39 Очільника природного заповідника «Древлянський» викрили на «кришуванні» незаконних порубок у забруднених радіонуклідами лісах 15:20 27-річний киянин загинув у ДТП на Звягельщині 15:00 12 років за гратами: вирок 17-річному парубку, який безпричинно задушив односельчанку 14:40 Через майже два роки у Житомир на щиті повернувся 20-річний Герой Дмитро Дубенюк 14:20 У Народицькій ТГ повністю вигорів будинок: господаря врятували 14:00 На залізничних коліях у Попільні чоловік потрапив під потяг 12:37 У Житомирі чоловік впав з 20-метрової скелі 12:21 У Житомирі на майдані Корольова зʼявиться алея Героїв 12:00 Медзаклади Житомирщини отримають потужні генератори для безперебійної роботи на випадок блекаутів 11:40 Реакція на щеплення: що є нормою 11:21 Лікування, доплати, відпустки – аналітики пояснюють, що передбачає закон про мобілізацію для військових 11:00 Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up