Вчора патрульні зафіксували два випадки незаконного перевезення деревини

Вчора патрульні зафіксували два випадки незаконного перевезення деревини

Учора на автомобільній дорозі Київ — Ковель — Ягодин інспектори виявили декілька випадків перевезення деревини з ознаками порушення. Про це повідомили у Патрульній поліції Житомирської області. 

"У першому випадку патрульні зупинили автомобіль Volkswagen, водій якого перевозив дрова, породи граб. Перевіряючи документи та похідні на вантаж, водій не надав відповідних документів, а походження деревини пояснити не зміг.

Інший випадок трапився пізніше, патрульні зупинили вантажний автомобіль Iveco з напівпричепом Kogel в якому перевозили деревину породи дуб.

Під час перевірки документів, патрульні встановили, що інформація в товаротранспортній накладній не відповідає дійсності. Діаметр деревини відрізняється від того, що вказаний у наявних документах, не на всій продукції були присутні бирки, які також мали ознаки повторного використання.

Відео дня

Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали слідчих для з’ясування подальших обставин та надання правової кваліфікації діям водіїв", - розповіли у Патрульній поліції Житомирської області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up