Вчора надвечір поліція і вибухотехніки знову перевіряли "замінований" торговий центр

Вчора надвечір поліція і вибухотехніки знову перевіряли "замінований" торговий центр

Житомир останніми днями лідирує за кількістю псевдозамінувань. "Мінери"-жартівники надають перевагу торговим центрам.

17 листопада до поліції надійшло  повідомлення  про замінування  торговельного центру поблизу Житнього ринку  у м. Житомирі. Поліцейські перевірили приміщення закладу та жодних вибухонебезпечних предметів не виявили, - повідомив сьогодні відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення надійшло електронною поштою після 17:20. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського районного управління поліції, працівники вибухо-технічної служби, кінологи зі службовими собаками, патрульні та інші підрозділи поліції.

З будівлі евакуювали кілька сотень працівників та відвідувачів, а також тимчасово обмежили доступ до приміщень. Станом на 18:45 обстеження завершили, жодних загроз безпеці людей не виявлено.

Відео дня

Наразі поліцейські працюють над встановленням автора електронного повідомлення.

Нагадаємо, днями двічі надходили повідомлення про "мінування" торгових центрів у Житомирі - 11 та 14 листопада15 листопада надійшло повідомлення про замінування Господарського суду в Житомирі.

Також варто нагадати, що Президент Володимир Зеленський 25 березня підписав закон про посилення кримінальної відповідальності за неправдиві мінування. Згідно закону, неправдиве повідомлення про мінування критично важливих об'єктів інфраструктури, будівель державних органів, закладів охорони здоров'я та освіти буде каратися позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up