Надійшло повідомлення про замінування Господарського суду в Житомирі. ОНОВЛЕНО

Надійшло повідомлення про замінування Господарського суду в Житомирі. ОНОВЛЕНО

Анонімне повідомлення про загрозу безпеці громадян в одній із судових установ обласного центру на спецлінію «102» надійшло 15 листопада о 14:07.

До поліції зателефонував чоловік, який не назвався, і повідомив про замінування частини будівлі, в якій знаходиться судова установа, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нині на місце прибули та працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в області та Житомирського районного управління поліції, патрульні поліцейські, кінологи зі службовим собакою та представники інших відповідних структур.

 

Відео дня

Триває евакуація людей із приміщень суду, а також обмежено доступ до потенційно небезпечної території. Поліцейські вибухотехніки розпочали обстеження будівлі та навколишньої території.

P.S. У результаті жодних вибухонебезпечних предметів або речовин не виявлено. Наразі тривають оперативні заходи для встановлення автора хибного повідомлення. Поліція нагадує, що за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян чинним законодавством передбачено позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Нагадаємо, днями двічі надходили повідомлення про "мінування" торгових центрів у Житомирі - 11 та 14 листопада.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up