Увага ! Попереджаємо про активізацію шахраїв, які діють під виглядом працівників фіскальної служби

Увага ! Попереджаємо про активізацію шахраїв, які  діють під виглядом працівників фіскальної служби

Житомирська об’єднана  державна податкова інспекція ГУ ДФС у Житомирській області повідомляє, що в Житомирській області знову активізувалися спроби шахраїв заволодіти грошовими коштіами суб’єктів підприємницької діяльності від імені службових осіб Житомирської ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області.

Зокрема аферисти телефонують посадовим особам суб’єктів господарської діяльності області від імені керівництва податкового органу і вимагають перерахувати грошові кошти на  вказаний ними банківський рахунок за сприяння у вирішенні питання. Крім того на мобільні телефони приходять sms повідомлення, щодо погашення податкового боргу.

Здебільшого, така схема виманювання грошей багатьом відома і суб’єкти господарювання одразу ж звертаються до правоохоронних органів, проте бувають випадки, коли грошові кошти все ж таки перераховуються зловмисникам на зазначені ними рахунки в банку. Зважаючи на зазначені інциденти,  повідомляємо що посадові особи Житомирської ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області жодних вказівок щодо збору грошей від свого імені чи від імені повірених осіб  не давали та  давати не можуть. Керівництво Житомирської ОДПІ  наполегливо радить підприємцям та громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

По кожному факту неправомірних дій шахраями у відношенні до суб’єктів господарської діяльності  рекомендуємо звертатися до місцевих органів національної поліції з метою припинення скоєння злочину та шахрайських дій, та у разі отримання такої інформації з метою  недопущення у майбутньому подібних випадків шахрайства просимо інформувати ГУ ДФС у Житомирській області за адресою: м.Житомир вул. Юрка Тютюника, 7 телефонувати 418-003.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Андрій

    Спасибо редакции за предупреждение.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up