У Житомирі жінка застала у власній квартирі двох злодіїв - невдовзі їх затримала поліція

У Житомирі жінка застала у власній квартирі двох злодіїв - невдовзі їх затримала поліція

15 квітня слідчі Житомирського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Житомирської окружної прокуратури провели обшуки та оголосили про підозру у вчиненні низки кримінальних діянь двом чоловікам.

У правоохоронців є підстави стверджувати про причетність групи до грабежу та кількох крадіжок в обласному центрі, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

8 квітня до поліції звернулась жителька проспекту Миру, що в обласному центрі. Жінка, повернувшись додому, застала у своїй оселі двох незнайомців, які нишпорили по квартирі. Побачивши її, чоловіки кинулись тікати.

- Особи обох нам вдалося встановити, зібравши слідову інформацію на місці події, а також проаналізувавши записи камер відеоспостереження, що розташовані у мікрорайоні, - розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський. – Один з чоловіків житомирянин, 1988 року народження, інший – 24-річний житель Коростишева.

Відео дня

15 квітня за місцями проживання та тимчасового перебування обох поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті вилучено докази причетності чоловіків й до інших правопорушень.

- У квартирі житомирянина ми виявили ювелірні вироби, що були викрадені напередодні, тобто учора, з оселі жительки обласного центру. Її домівка розташована по вул. Космонавтів, - сказав Сергій Синявський. -  Також у нас є підстави стверджувати про причетність саме цієї групи і до крадіжки 13 квітня з іншої квартири у цьому ж мікрорайоні.

Відтак 32-річному чоловікові та його спільнику наразі оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а відтак загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 8 років. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають подальші слідчі дії. Поліцейські перевіряють ймовірну причетність чоловіків й до інших, окрім названих, кримінальних діянь.


Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up