"Це був самозахист": підозрюваний розповів свою версію розстрілу АТОвців

"Це був самозахист": підозрюваний розповів свою версію розстрілу АТОвців

Під час засідання у Корольовському суді Житомира, де слухають справу про розстріл колишніх АТОвців на ставку неподалік села Новоселиця Попільнянського району, підозрюваному дали слово. 

Про це повідомляє ТСН.

Підозрюваний, власник ставка, тремтячим голосом розповів свою версію подій.

"Їх було вісім осіб, а я був сам. Тим паче вночі. Я не переховувався. Я повідомив органи, я сидів і чекав. Приїхали органи, я підійшов, поклав рушницю на капот і все. Я міг не повідомляти, а спокійно сховатися. А я цього не зробив, бо я чесна людина", - сказав підозрюваний під час засідання. 

Відео дня

Слід зауважити, що самі покази підозрюваного суд слухатиме у закритому режимі. Про це клопотала сторона захисту. Суддя рішення задовольнив. 

У суді Житомира, де триває засідання у справі про розстріл колишніх АТОвців, суддя дав слово підозрюваному у вбивстві. Показання чоловік даватиме у закритому режимі - про це клопотав його захист.  

Нагадаємо, орендатор місцевого ставка поблизу села Новоселиця Попільнянського району у Житомирській області розстріляв сімох гостей, які приїхали до нього на відпочинок і риболовлю. Відомо, що загиблі приїхали туди на риболовлю з Києва. Стрільця затримали. Одному з гостей вдалося вижити, він втік від стрільця. Правоохоронці оголосили орендарю ставка про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб. 

Серед причин кривавого розстрілу називають кілька версій:

"розбірки" через вимагання "данини" за користування ставком: брат підозрюваного каже, що копи вимагали хабар за користування ставком 
побутовий конфлікт на тлі вживання алкоголю: дружина підозрюваного каже, що її чоловік має запальну вдачу
конфлікт через ідеологічні розбіжності: ніби-то власник ставка був прихильником Росії
сварка через військову службу: сварка виникла, бо чоловіки воювали, а підозрюваний не пустив дітей до армії 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Олег Кузнецов

    Достоверность фактов может определить только следствие и подтвердить суд..Все остальное трындежь на уровне сплетен...
  • Елена Кондратькова

    Никто не говорит сколько запрещенного оружия было у "гостей". Боевое оружие, оно что, в подарок с АТО? Зачем на рыбалку брать арсенал?  У каждого не охотничье ружьё. Очень удобная версия. Напились и поругались. Такого не бывает. За незаконное хранение трупам не предъявишь, а живым не предъявляют.
  • Юрий Кузнецов

    Версий может быть много, но зачем было брать столько оружия? По тому, сварка по причине , служил не служил, просто ментовской ляп!
  • Sasha Smirnov

    Юрий Антонов reply Sasha Smirnov

    Sasha Smirnov 100% было так, как говорит подозреваемый!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up