Сьогодні вночі у с. Новоселиця Попільнянського району місцевий житель у ході конфлікту зестрелив сімох осіб. Подробиці. ФОТО

Сьогодні вночі у с. Новоселиця Попільнянського району місцевий житель у ході конфлікту зестрелив сімох осіб. Подробиці. ФОТО

Чоловіка затримано. На місці події працюють слідчо-оперативні групи головного управління та місцевого відділу поліції. Встановлюються всі обставини події.

Про трагедію повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Сьогодні, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

Обставини події з’ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили.

Відео дня

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це - умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Як стало відомо з допису у Фейсбуці заступника міністра внутрішніх српав Антон Геращенко, події розгортались таким чином: компанія з 9 людей сільно розпивали спиртні напої, після чого шестеро лягли спати в сарайчику неподалік ставка.

Біля першої години ночі орендар ставка, професійний мисливець, розстріляв з власної мисливської рушниці двох людей, що були біля нього, потім - тих, що спали.

Тільки один чоловік зміг втекти та викликати поліцію.

У прокуратурі Житомирської області уточнили, що серед загиблих – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва. На місце події виїжджали прокурор Житомирської області Олег Василів, заступник прокурора області Віталій Мякішев та керівництво Коростишівської місцевої прокуратури, а також керівництво ГУ Нацполіції в області.

За інформацією джерел Dетектив-Info, серед загиблих є діючі військовослужбовці Національної гвардії України. Мова йде про бійців батальйону імені Кульчицького Владислава Мамаченка та Андрія Москальця (на прізвисько "Мальок"/"Бородатий"), приписаного до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталія Вульчина, двох воїнів з позивними "Фін" та "Скандер" (він же "Український татарин"), а також київського волонтера Романа Ханенка "Гець") та працівника Київського Національного авіаційного університету Олександра Білоуса.

Як інформує Dетектив-Info, стрілка, 58-річного Анатолія Захаренка, в жовтні 2015 року притягали до адміністративної відповідальності за порішення правил зберігання мисливської зброї.

Фото з сторінки Антона Геращенка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Тарас

    Атовці - бидло тупориле і лохи. Їх падл всіх треба мочити!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up