Тренер бердичівської спортшколи, підозрюваний у розбещенні малолітньої, вийшов під заставу

Тренер бердичівської спортшколи, підозрюваний у розбещенні малолітньої, вийшов під заставу

Така можливість була обумовлена ще 26 жовтня у рішенні судді Корольовського суду Житомира В.П. Маслака, який визначався із застосуванням запобіжного заходу затриманому тренеру з шахів клубу «Біла тура» Бердичівської комунальної установи «Спорт для всіх».

Про це повідомляє Ріо-Бердичів.

 

Суддя встановив тоді заставу 80 прожиткових мінімумів, що становить 136 тисяч гривень. Відразу цією можливістю вийти з СІЗО підозрюваний не скористався, але через кілька тижнів його вже бачили в місті, отже хтось з його родичів чи знайомих, напевно, таки знайшов відповідну суму для внесення застави.

Відео дня

Шаховий клуб з часу його затримання не працює, про що на дверях установи інформує відповідне оголошення. Керівництво установи шукає нового тренера, але це зараз зовсім непросто. Що могло статись з їх колишнім колегою, співробітники можуть тільки гадати. Хоча вже зараз, аналізуючи деякі його вчинки під нинішнім кутом зору, знаходять в них чимало незрозумілого.

Працівники житомирської поліції, які проводять слідчі дії, ніяких пояснень не дають, навіть навпаки, коли через декілька днів після затримання збирали для пояснень батьків інших гуртківців (багато хто не захотів свідчити), сказали, щоб ніхто нічого нікому не розповідав.

Але це лише збільшило кількість чуток та домислів, адже їх можна розвінчати лише правдивою та достовірною інформацією. Так, за чутками, поліцейські за кілька днів до затримання встановили в приміщеннях клубу відеокамери, а потім їх так само нишком зняли. Але що саме зафіксували ці камери, незрозуміло.

Відомо лише, що на місці були вилучені наступні предмети: ноутбук «Lenovo», мобільний телефон «Nokia», зошит з шахів однієї з вихованок гуртка, листи обліку відвідування шахового клубу «Біла тура, заяви про дозвіл на відвідування спортивних занять, фотоальбом з фотознімками учасників шахового клубу «Біла тура», листівку у формі сердечка («Валентинка») з написом на тильній стороні, ковдру та дві подушки з принтом різних кольорів, пляшку ємністю 0,75 л з вина «Кагор Український», частково заповнену рідиною з характерним запахом алкогольного напою та грошові кошти в сумі 316 грн.

Також відомо, що підозрюваному призначили судову психіатричну експертизу, проведення якої доручили експертній комісії Житомирської обласної психіатричної лікарні №1. На розв’язання експертам поставили наступні запитання: Чи не страждав підозрюваний під час інкримінованого йому діяння будь-якими психічними захворюваннями, якщо так, то якими ? Чи усвідомлював підозрюваний в момент скоєння злочину значення своїх дій та чи міг він керувати ними ? Чи не страждає підозрюваний в даний час будь якими психічними захворюваннями, якщо так, то якими і чи потребує примусового лікування, а також чи здатний він на даний час усвідомлювати свої дії та керувати ними ?

А потерпілій дівчинці призначили судову психіатричну експертизу, проведення якої доручили експертам Житомирського обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради. На розв'язання експертам поставили наступні запитання: Чи жила вона раніше статевим життям? Чи досягла вона статевої зрілості? Чи маються у неї порушення дівочої плівки, якщо так, то яка давність цього порушення? Чи допускає будова її дівочої плівки вчинення статевого акту без її порушення?

Сподіваємось, експерти дадуть відповіді на всі ці запитання, а на судових засіданнях зможемо почути версію обвинувачуваного та його захисників (якщо судове провадження не закриють). Проте скільки триватимуть експертизи та інші слідчі дії, ніхто не знає.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up