Стали відомі прізвища лікарів, які наживалися на продажу препаратів онкохворим

Стали відомі прізвища лікарів, які наживалися на продажу препаратів онкохворим

Як ми повідомляли, СБУ спільно з правоохоронцями викрили схему продажу ліків від раку, які мали надаватися безкоштовно.

Як сьогодні повідомило видання Fresh News з посиланням на джерела у правоохоронних органах, йдеться про лікарів обласного онкодиспансеру - Сергія Гринчука і Олександра Заруцького.

Олександр Заруцький

Сергій Гринчук - лікар Житомирского областного онкологічного диспансеру, зять заступника начальника департамента охорони здоров'я Житомирскої ОДА Віктора Лучківа. До речі. ще у листопаді 2020 року "20 хвилин" писали про цей "сімейний тандем", на який скаржилися пацієнти.

Схема, огранізована ділками від медицини, діяла принаймні упродовж останніх пів року. Щомісячно  її організатори отримували від продажу хворим "безплатних" ліків близько пів мільйона гривень.

Відео дня
Сергій Гринчук

Деякі ЗМІ повідомили про затримання лікарів, однак у коментарі «20 хвилин Житомир» керівниця відділу комунікації поліції у Житомирській області Алла Ващенко повідомила, що у цій справі нікого не затримували.
«Слідчі під час слідчих дій по викриттю на збагаченні ліків нікого не затримували. Проводились невідкладні слідчі дії, обшуки. На даний час триває досудове розслідування», – сказала Алла Ващенко.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (13)
  • Anna Avstrijskaya

    Ну тут усе зрозуміло: Гринчук ліки продавав, а тесть з ОДА його задницю прикривав. Нічого їм не буде, як завжди, пошумлять і на цьому все.
  • Надежда Щеголева

    Горіти їм в пеклі!!!
  • Тетяна Дрепіна

    ... навіть, не затримали. Дають час на все...
  • Андрей Царёв

    Полиция такая же как и доктора

keyboard_arrow_up