Прокурор області Любомир Війтович: Ми маємо подолати негативні тенденції та посилити протидію контрабанді наркотиків і зброї

Прокурор області Любомир Війтович: Ми маємо подолати негативні тенденції та посилити протидію контрабанді наркотиків і зброї

У середу, 28 березня 2018 року, прокурор Житомирської області Любомир Війтович провів оперативну нараду, на якій обговорено стан протидії правоохоронних органів області контрабанді наркотичних засобів та зброї.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, у нараді взяли участь заступник прокурора області, начальник та керівник оперативно-розшукового підрозділу Північного регіонального управління Державної прикордонної служби в області, т.в.о. начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в області, а також начальник управління нагляду у кримінальному провадженні та начальник відділу прокуратури області.

Відкриваючи оперативну нараду, прокурор області Любомир Війтович зазначив, що винесене для обговорення питання відіграє особливе значення для Житомирщини, яка має кордони з іншими державами та є територією розміщення військових частин.

Разом з цим, зауважив керівник обласного відомства, наразі відслідковується негативна тенденція до послаблення роботи з виявлення правопорушень цієї категорії та фактів контрабанди наркотичних засобів і зброї.

Відео дня

Незважаючи на систематичне обговорення на координаційних нарадах стану оперативно-розшукової діяльності у цій сфері та вимогами активізувати роботу, стан протидії контрабанді наркотичних засобів та зброї і цьогоріч залишається на вкрай низькому рівні,  - резюмував прокурор області.

«Це негативно впливає на протидію злочинності у сферах контрабанди заборонених предметів, незаконного обігу наркотичних засобів та зброї на території області, та, як наслідок, призводить збільшення загального рівня злочинності. Ми маємо подолати негативні тенденції та посилити протидію контрабанді наркотиків і зброї», - підсумував Любомир Війтович.

Під час обговорення порушеної проблеми учасники наради досягли згоди у невідкладній активізації протидії контрабанді та розповсюдженні наркотичних  засобів і зброї.

На нараді також заслухали пояснення окремих керівників та шляхи їх бачення щодо виправлення негативних тенденцій.

Також на оперативній нараді при прокуророві області прийнято рішення про зобов’язання відповідних відомств вжити додаткові заходи для підвищення ефективності їх роботи у зазначеній сфері та вже у першому півріччі  поінформувати про їх виконання.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up