ОПУ та ДБР відправив звернення до Нацполіції щодо підробних підписів директора КП "Житомирводоканал"

ОПУ та ДБР відправив звернення до Нацполіції щодо підробних підписів директора КП "Житомирводоканал"

Як виявила ГО "Громадська оборона", директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін підроблював підписи в документах по підключенню об'єктів у водогін, це було у низці документації.
 

Як повідомила Громадська оборона, за зверненням  організації отримано відповідь від Офісу Президента і від ДБР. 
"Незаконні й хаотичні «врізки» призводять до надмірного навантаження на КНС (каналізаційно-насосні станції). Варто лише згадати цьогорічні систематичні скидання каналізаційних стоків КП «Житомирводоканалом»: старе обладнання, халатність посадовців та високе навантаження мережі в купі дало аварії на ГКНС, а річка Тетерів отримала екоцид. В даному випадку КП «Житомирводоканал» має нести повну відповідальність та контролювати цю справу, а не просто звинувачувати підрядника в скоєному.

Різні підписи біля графи підпису директора водоканалу https://t.me/GromOborona/492 , візуально можна ідентифікувати мінімум 6 зовсім різних підписів під ім'ям самого Андрія Нікітіна та 8 різноманітних підписів керівників окремих підрозділів комунального підприємства. Це є порушенням ст. 358 Кримінального кодексу України, а саме підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно "20 хвилин" публікували журналістське розслідування "Чому у керівників Житомирводоканалу не співпадають власні підписи, або Як каналізація міста не витримала потоків корупції".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up