Обвинувачені, які наживалися на онкохворих, намагаються через мобілізацію уникнути покарання?

Обвинувачені, які наживалися на онкохворих, намагаються через мобілізацію уникнути покарання?

У Корольовському районному суді м. Житомира 16 листопада 2023 року повинен був продовжиться судовий розгляд справи щодо обвинувачення медпрацівників Житомирського онкодиспансеру, які наживалися на онкохворих, продаючи їм безкоштовні ліки.

Під час зазначеного судового розгляду за планом збиралися досліджувати відеодокази сторони обвинувачення, а саме оперативне відео, зняте під час обшуків та затримання обвинувачених. Це могло б стати переконливим свідченням факту злочину. 

Але судовий розгляд було знову перенесено на 4 грудня 2023 року внаслідок надходження до суду клопотання з боку адвокатки сторони захисту про зупинення розгляду справи, адже Гринчук і Домбровський призвані до лав ЗСУ.

Відео дня

Суддя Корольовського районного суду м. Житомира Л.С.Шимон запитала у сторони захисту, чи бачив хтось оригінали документів про призов до ЗСУ, адже до суду було надано тільки копії зазначених документів.

Отримавши негативну відповідь, суд ухвалив рішення про перенесення засідання на наступну дату для надання можливості прокурору зробити запит до Житомирського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) з метою отримання офіційних документів.

Нагадуємо, що 6 листопада 2023 року у Богунському районному суді м. Житомира відбулося чергове засідання, де позивачем вже є  Сергій Гринчук, а відповідачем заначено Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради. 

Предметом спору є «скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу».

Таким чином, всупереч діючому законодавству без остаточного рішення Корольовського районного суду по справі 296/5745/22, Сергій Гринчук намагається в порядку спрощеного позовного провадження поновитися на роботі за рішенням Богунського районного суду по справі 295/3381/23.

Читайте також:

Лікар, якого відсторонили від виконання службових обов’язків намагається через суд стягнути кошти «за вимушений простій»

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Вера Котвицкая

    Відправте цих особ на розмінування деокупованих територій!!
  • Ольга Андрущенко

    Сумнiваюся дуууууже, що вони будуть рятувати наших захисникiв на передовiй. Десь вiдсидяться в комусь тихому мiсцi, а потiм знову повернуться в онколiкарню до "кормушки"
  • Валя Складановская

    Пожизненно за онкобольних
  • Наталия Гапчук-коханская

    От суки так і пхаються до корита.Не бояться ні Божого суду,ні прокляття людей,ні чого святого.Кончені людішки

keyboard_arrow_up