Нетверезий чоловік мало не зарізав товариша по пляшці

Нетверезий чоловік мало не зарізав товариша по пляшці

Подія сталась увечері 24 листопада у Коростишівському районі, попередньо, на ґрунті раптового конфлікту між двома чоловіками після спільного чаркування.

 Як інформує відділ комунікації поліції Житомирської області, потерпілий госпіталізований з тяжким пораненням шиї, винуватця ж затримали поліцейські. Триває досудове розслідування.
Близько 22.30 до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про термінову госпіталізацію охоронника місцевого господарства у с. Старосільцях із серйозним ножовим пораненням шиї. Потерпілого було прооперовано. 
На місці події працювала слідчо-оперативна група. Першочергово було встановлено, що 51-річний житель Житомирського району, заступивши на чергування, отримав удар ножем від невідомого чоловіка, який постукав у двері і після накоєного втік. 
– У ході з’ясування обставин і встановлення осіб, причетних до події, працівники кримінальної поліції у вчиненні тяжкого злочину викрили 48-річного місцевого жителя. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину у вчиненні нового злочину визнав і був затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, - розповів начальник Коростишівського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.
Попередньо з’ясовано, що затриманий чаркував разом із потерпілим, і під час раптового конфлікту між чоловіками зав’язалась суперечка, останнім аргументом в якій виявився ніж.
Усі інші обставини встановлюються і перевіряються у рамках розпочатого за ст.15 (Замах на злочин) ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ кримінального провадження. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up