На Житомирщині судитимуть чоловіка за вбивство рідної матері

На Житомирщині судитимуть чоловіка за вбивство рідної матері
Місце вбивства

Коростишівською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом умисного вбивства місцевим жителем своєї рідної матері (ч. 1 ст. 115 КК України).

Злочин скоєний у Малині, на початку травня цього року у помешканні, де обвинувачений проживав разом із матір’ю, - інформує пресслужба прокуратури Житомирської області. 

За даними слідства, місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та вчинивши на побутовому підґрунті сварку з матір’ю з мотивів особистої неприязності, побив літню жінку. Від одержаних тілесних ушкоджень 82- річна жінка померла на місці події.

До насильства над матір’ю зловмисник вдавався не вперше. Зокрема, з вересня 2019 по лютий 2020 роки за побиття матері його тричі притягували до адміністративної відповідальності. Крім цього, вироком суду від 06.06.2020 чоловіка визнано винним у скоєнні злочину за ст. 126-1 КК України (побої та мордування) та призначено покарання у виді 2-х років обмеження волі.

Відео дня

За клопотанням процесуального прокурора, судом обрано обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводило Малинське відділення поліції.

Справу розглядатиме Малинський районний суд.

Коростишівська місцева прокуратура підтримуватиме публічне обвинувачення у суді.

Довідково: відповідно до санкції зазначеної статті, за скоєння злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine 14:20 Спортсмени Житомирщини стали переможцями чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів та юніорок photo_camera 14:00 За підтримки EU4Business для підприємців проведуть воркшопи щодо роботи з ШІ та автоматизації бізнесу 12:41 Військовослужбовцям 95 бригади, що отримали важкі поранення під час захисту України, вручили медалі Міноборони photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up