На Любарщині 39-річний чоловік до смерті побив власну матір

На Любарщині 39-річний чоловік до смерті побив власну матір

Трагічна подія сталася 12 січня.

Подібний факт не з такими фатальними наслідками трапився і у Коростенському районі 13 січня. Поліцейські встановлюють усі обставини подій у рамках кримінальних проваджень, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

12 січня до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть за місцем проживання 80-річної жительки с. Веселівки. Під час огляду тіла були виявлені ушкодження. Судово-медична експертиза засвідчила, що жінка померла від завданих їй травм.

Відтак відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань були внесені за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Під час встановлення обставин з’ясувалась причетність до тяжкого злочину 39-річного сина загиблої.

Відео дня

Нині чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За фатальне побиття старенької матері йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Тим часом на Коростенщині поліцейські встановлюють місцезнаходження 30-річного жителя одного із сіл, який обґрунтовано підозрюється у завданні тілесних ушкоджень своїй 48-річній матері.

Уночі 14 січня жінка звернулась за медичною допомогою із черепно-мозковою травмою, вивихами кісток руки, забоями і гематомами. Правоохоронцям, які з’ясовували обставини, жінка пожалілась на свого сина.

Попередня правова кваліфікація події – ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Потерпіла знаходиться під наглядом лікарів.

– Слід зазначити, що у більшості сімейних конфліктів, що призводять до травмування або й загибелі постраждалих, основним підґрунтям є надмірне вживання алкоголю учасниками суперечки. Нерідко спиртне пробуджує агресію, унаслідок якої трапляється непоправне. Також ми закликаємо не замовчувати випадки найменшого насилля, учиненого відносно рідних людей, щоб вчасно провести превентивні заходи і попередити можливу біду, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up