Мати намагалася передати ув’язненому сину наркотики

Мати намагалася передати ув’язненому сину наркотики
Співробітники Житомирської установи виконання покарань (№8) попередили дві спроби доставки заборонених речовин у передачах ув’язненим, які тримаються у слідчому ізоляторі

Протягом останніх кількох днів у Житомирській установі виконання покарань №8 було припинено дві зухвалі спроби передачі заборонених предметів ув’язненим, які перебувають у слідчому ізоляторі при установі.

Так, 22-го липня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого увагу працівників Житомирської УВП-8 привернув тюбик зубної пасти, у якому було виявлено поліетиленовий пакунок з білою кристалічно подібною речовиною. Двадцятиоднорічний мешканець Житомира, який передавав передачу, не зміг впевнено пояснити походження підозрілої речовини та врешті, залишивши речі та документи, втік. Черговою зміною було невідкладно викликано слідчо-оперативну групу міліції, якій було передано на дослідження вилучену речовину.

Раніше, 17-го липня під час прийому передачі для ув’язненого від його матері працівники установи у пачці з майонезом виявили пакунок із порошкоподібною речовиною. Громадянка, яка передавала сину передачу, стверджувала, що майонез попросили передати для сина інші знайомі. Слідчо-оперативна група міліції, що за викликом прибула на місце події, затримала вказану громадянку для проведення першочергових слідчих дій.

Відео дня

Дані факти були зареєстровані у відповідності з чинним законодавством України, по них проводиться службова перевірка, відповідні матеріали направлені до Житомирського МВ УМВС України в області для прийняття рішення.

За повідомленням прес-служби управління ДПтС України у Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up