До посадовця регіонального відділення ПАТ «Житомиргаз», підозрюваному в одержанні хабара, застосовано домашній арешт

До посадовця регіонального відділення ПАТ «Житомиргаз», підозрюваному в одержанні хабара, застосовано домашній арешт

Про це повідомила пресслужба прокуратури області.

У п’ятницю, 27 вересня 2019 року, клопотання, погоджене із прокуратурою Житомирської області щодо застосування запобіжного заходу головному інженеру регіонального відділення ПАТ «Житомиргаз», підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди, розглянуто судом.

За результатом розгляду ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особі застосовано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічну пору доби, - повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

Нагадаємо, стосовно посадовця розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того хто надає неправомірну вигоду їй із використанням наданих їй службових повноважень, поєднаного з вимаганням неправомірної вигоди).

Відео дня

У четвер, 26 вересня 2019 року, головного інженера Новоград-Волинського управління експлуатації газового господарства ПАТ «Житомиргаз» затримали під час одержання ним від місцевого жителя 12 тис грн неправомірної вигоди. Таку суму він вимагав та одержав від чоловіка, пообіцявши не накладати на нього штраф на суму 40 тис грн за пошкодження під час земляних робіт газового трубопроводу.

Викрито незаконні дії посадовця завдяки злагодженим діям прокуратури області, ГУНП в області та УСБУ в області. 

Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up