Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Новорічно-різдвяні свята добігають кінця, але свято в кінотеатрах міста триває!

Події розгортаються у напрочуд гарному краї Баяла, де живуть феї та ельфи. Колись тут було багато драконів, та нещодавно вони зникли. А коли не стало драконів, то не стало й магії. Усі ельфи пересварилися між собою і місцевість, що славилася своєю красою та чарівністю, знаходиться на межі занепаду. Якось принцеса Сура знаходить покинуте яйце дракона. Розуміючи, що це може врятувати рідну землю, вона починає опікуватися знахідкою. Та аби драконеня побачило світ, Сурі разом з її друзями доведеться чимало потрудитися. Яйце потрібно віднести далеко в гори. Треба поспішати, адже на це в них є лише чотири дні. Друзям доведеться докласти максимум зусиль та використати усі свої знання, аби доправити маленьке драконеня туди, де, вочевидь, ще можуть жити дорослі дракони. Та на біду там живе й зведена сестра принцеси – Нурай, яка прагне заволодіти краєм Баяла. Про лихо дізнався небезпечний володар.


Екранізація українського роману Софії Андрухович про життя та кохання відданої служниці Аделі у будинку доктора Ангера. Взаємини з дочкою доктора – Аделею та її молодим чоловіком. У колейдоскопі кохання та ревнощів, подвійних змістів та таємниць, межа між реальністю та вигадкою стирається. Витончене вбрання, вишукані страви, променади… Але що станеться, коли ілюзія зникне, а замість неї прийде реальність?

Відео дня

Жінка у власному же домі зробила жахливий вчинок – вона вбила свою же сім'ю. Ця жахлива подія назавжди затьмарила те місце, де вона було вчинена. Тепер кожна людина, яка увійде в цей будинок, буде проклята – і прокляття це воістину жахливе. З цього моменту їх починає переслідувати мстивий привид, який жадає тільки одного – смерті кожного, хто зайшов до кривавого будинку. А це встигли зробити й ріелтор Пітер, і детектив Малдун... Вони обоє знаходяться у смертельній небезпеці, як і їхні близькі. Детектив готова на все, щоб урятувати свого сина від цього прокляття.

Так що Ви знаєте про удачу? Ось Серж виявився одним єдиним черговим лікарем на Святвечір. І, як Ви можете собі уявити, викликів у нього більш ніж достатньо, ніколи навіть перепочити. Але ж роки вже зовсім не ті, болі в спині не дають спокійно проходити через такі навантаження, ось і в цей найбільш невідповідний момент його спина не витримала. Але вельми вдало повз проїжджав доставщик піци на ім'я Малек, який не проти допомогти старому доктору в його справі. Хлопець буде отримувати підказки від професіонала через навушник, що має створити видимість, що сам Малек і є тим самим доктором. Але кумедних ситуацій за цей вечір буде безліч!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up