Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

Листопадовий вихідний - найкращий час для сімейного походу в кіно! Подивіться, які прем'єри підготували кінотеатри міста, і обирайте!

Пройшло 27 років відтоді як Сара Конор (Лінда Гамільтон) рятувала свого сина від вдосконаленого термінатора, запрограмованого на вбивство. Змінилися часи та вдосконалились технології, проте потреба захищати людей від машин, що повстали, нікуди не ділась. Сарі Конор доведеться очолити боротьбу проти нового модифікованого термінатора з рідкого металу (Ґебріел Луна).

Відео дня

Містом прокотилася серія жахливих убивств. Поліція, серед яких і детектив Маршалл, готова використовувати будь-які методи, щоб зловити злочинця. Часом, це занадто небезпечно та виходить за всі можливі рамки – так комісар Харпер використовує дівчат як приманку для вбивці. Поки це спрацювало, загинула не одна красуня... Але все ж поліція зуміла зловити молодого хлопця на ім'я Саймон, на якого вказують усі докази. У нього розлад психіки, через що в ньому разом живе кілька особистостей, і у кожної своя реальність, однією з яких є легендарний Ганнібал Лектор. Навіть коли Саймон знаходиться під вартою, убивства тривають, а докази вказують на хлопця. Ця гра явно нічим хорошим не закінчиться.

Леонід Пригунов працює заступником начальника колонії суворого режиму. Серйозна робота для серйозного чоловіка. Але одного разу доля, напевно, вирішила розсміятися йому в обличчя. Його улюблена дружина кинула Леоніда, а з роботи взагалі звільнили. Але є один шанс, щоб повернуться на таке рідне місце – потрібно всього лише кілька місяців побути на посаді директора в рідному місті. Дали йому, звичайно ж, одну з найбільш проблемних шкіл, яка тільки могла бути. Але що робити, потрібно виконувати наказ, якщо Леонід хоче повернутися на колишню роботу. Тільки на місці чоловік зрозуміє, що в колонії був справжній рай, а тут суцільне пекло...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up